Antena Căutare

Romanii vor retragarea trupelor noastre din Afganistan

In urma cu trei zile alti doi militari romani si-au pierdut viata in Afganistan, iar un altul a fost grav ranit dupa ce au trecut cu vehiculul militar peste un dispozitiv exploziv improvizat. Evenimentul s-a produs in Provincia Zabul, la aproximativ 40 de kilometri nord-est de Qalat, in urma exploziei fiind ranit si caporalul Vasile Zbanca. Militarul ranit a fost transportat, conform procedurilor, cu un elicopter de evacuare medicala la spitalul militar din Baza Lagman, in prezent starea acestuia fiind stabila.

Foarte multi romani sunt de parere ca Romania ar trebui sa-si retraga trupele militare din Afganistan. In urma unui poll realizat de site-ul a1.ro, peste 80% dintre vizitatori au votat pentru retragerea soldatilor romani din Afganistan.

Pana acum, 17 soldati romani si-au pierdut viata in Afganistan si 55 au fost raniti. In prezent, in Afganistan sunt dislocati 1650 de militari romani.

Temperaturi sub limita inghetului in judetul Harghita... Incendiul de la Maternitatea Giulesti a fost cauzat de o priza incinsa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x