Antena Căutare

Mesajul lui Adi Despot despre participarea la consultările de la Cotroceni: "Voi fi acolo!"

Adi Despot, solistul trupei "Vița de Vie" și unul dintre cei care s-au aflat în Club Colectiv în seara tragediei, pare a fi una dintre propunerile cele mai susținute în mediul online.

UPDATE: Deși nu a dorit inițial să participe la consultările de la Cotroceni, Adi Despot a acceptat invitația președintelui Iohannis.

"Am fost invitat la Cotroceni de catre Presedintele Iohannis. In continuare consider ca nu sunt persoana potrivita insa, in spiritul respectului fata de democratie si simbolurile acesteia, voi fi acolo", a scris artistul pe Facebook.

În contextul ultimelor zile, în care sute de mii de oameni au protestat în Piața Universității, președintele Klaus Iohannis a invitat societatea civilă la consultări la Cotroceni.

Administrația Prezidențială a subliniat că aceste consultări se vor desfășura într-un cadru de dialog funcțional, care presupune, inevitabil, un număr limitat de reprezentanți. Dar cine sunt acești reprezentanți?, este întrebarea care se află pe buzele tuturor.

Atac dur pentru Klaus Iohannis! 'Domnule Președinte, sunteți într-o eroare profundă. Nu înțelegeți semnificația termenului de societate civilă"

Ei bine, spațiul virtual a fost utilizat și de această dată de către cei care au ieșit la proteste pentru a încerca să se pună de acord în legătură cu cei pe care îi vor desemna pentru a merge la consultările cu Președintele.

Adi Despot, solistul trupei "Vița de Vie" și unul dintre cei care s-au aflat în Club Colectiv în seara tragediei, pare a fi una dintre propunerile cele mai susținute în mediul online.

În acest sens, artistul a transmis un mesaj:

Dragii mei,

Va multumesc pentru sustinerea si increderea acordata. Va inteleg furia si dorinta de schimbare. Si eu, la fel ca si voi, sunt satul de improvizatii. Participarea mea in calitate de reprezentant la consultari nu ar fi decat o alta improvizatie. Nu am nici pregatirea si nici priceperea necesara pentru asa ceva.

Cu totii suntem nemultumiti de lipsa de profesionalism de care au dat dovada atat clasa politica cat si marea majoritate a functionarilor publici. Haideti sa nu facem greseala de a inlocui o serie de incompetenti cu o alta serie de incompetenti.

Cu respect,
Adrian Despot

Fotografia distribuită de peste 4.000 de români! Cei doi bărbați care apar lângă Patriarhul Daniel au stârnit furie pe F... Consultări la Cotroceni! Cu cine stă de vorbă chiar acum președintele! Lista de reprezentanți ai societății civile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x