Romanița a dezvăluit care a fost ultimul cadou primit de Albert de la Adrian Iovan. N-o să-ți vină să crezi!

Romanița Iovan este distrusă de durere de când tatăl băiatului său a plecat în ultimul zbor, cu îngerii. Iar, în urmă cu doar câteva minute, a dezvăluit, pe Facebook, care a fost ultimul cadou primit de Albert de la Adrian Iovan


Romanița Iovan este distrusă de durere de când tatăl băiatului său a plecat în ultimul zbor, cu îngerii. Iar, în urmă cu doar câteva minute, a dezvăluit, pe Facebook, care a fost ultimul cadou primit de Albert de la Adrian Iovan.

Este vorba despre piesa lui Smiley - Acasă, o melodie plină de încărcătură emoțională, ce te face să te gândești la viață și în alt mod, nu numai prin prisma muncii și a grijilor zilnice.

Oricum Romanița este sigură, că din Cer, pilotul va sta la manșă și îi va ghida viața fiului său, să devină un om de bine.

Foto: Facebook

Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal. Cum a fost gândit parcursul jucătorului 456
Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal interpretat de actorul Lee...
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021. Taurii sunt nemulțumiți de relația actuală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021 spune că Taurii sunt nemulțumiți de ceva timp de...
Parteneri
Trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021. Când se dă ceasul cu o oră înapoi
Ca în fiecare an până acum, românii sunt obișnuiți ca primăvara și toamna să facă schimbări în program. E vorba despre schimbarea orei. Acum, în octombrie 2021, în ultimul weekend din lună ceasul trebuie dat cu o oră înapoi. Când se face trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021.
Catine.ro
Ultimele știri