Antena Căutare

Gestul unui român a uimit autoritățile din Italia. Bărbatul a reparat voluntar un parc. „Este unul dintre noi. Un prieten”

Ionel Toma locuiește în localitatea Oliveri din Sicilia, bărbatul originar din Vrancea a dat o lecție de umanitate italienilor în momentul în care a reparat parcul din localitate.

„Mă numesc Toma Ionel şi sunt din judeţul Vrancea. Cum în România locurile de muncă sunt şi nu prea, am decis să plec afară să muncesc. Sunt plecat de 10 ani din ţară, dintre care șapte ani am stat în Grecia şi de trei ani sunt aici, în Italia, mai precis în Sicilia”. Aşa începe povestea lui Ion.

În urmă cu câteva zile, bărbatul s-a dus la primărie şi a obţinut o autorizaţie pentru a reamenaja un parc de joacă pentru copii. Autoritățile italiene au apreciat gestul românului și l-au lăudat.

Gestul unui român a uimit autoritățile din Italia. Bărbatul a reparat voluntar un parc.  „Este unul dintre noi. Un prieten”

Gestul bărbatului a fost postat pe pagina oficială a autorităților și apreciat de către locuitorii acesteia. „Cu siguranţă, primarul va face totul pentru a-l ajuta să obţină cetăţenia italiană şi să-l includă în contextul social al localităţii Oliveri. Merită!”, a spus o persoană.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mizerie şi mâncare expirată în unul dintre cele mai cunoscute hypermarket-uri din țară! Pentru clienţi, pericolul este u... Marş pentru comemorarea a patru ani de la tragedia din Colectiv, în Bucureşti; unii participanţi au cerut demisia lui Ra...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x