Gestul unui român a uimit autoritățile din Italia. Bărbatul a reparat voluntar un parc. „Este unul dintre noi. Un prieten”

Ionel Toma locuiește în localitatea Oliveri din Sicilia, bărbatul originar din Vrancea a dat o lecție de umanitate italienilor în momentul în care a reparat parcul din localitate.

„Mă numesc Toma Ionel şi sunt din judeţul Vrancea. Cum în România locurile de muncă sunt şi nu prea, am decis să plec afară să muncesc. Sunt plecat de 10 ani din ţară, dintre care șapte ani am stat în Grecia şi de trei ani sunt aici, în Italia, mai precis în Sicilia”. Aşa începe povestea lui Ion.

În urmă cu câteva zile, bărbatul s-a dus la primărie şi a obţinut o autorizaţie pentru a reamenaja un parc de joacă pentru copii. Autoritățile italiene au apreciat gestul românului și l-au lăudat.

Gestul unui român a uimit autoritățile din Italia. Bărbatul a reparat voluntar un parc.  „Este unul dintre noi. Un prieten”

Gestul bărbatului a fost postat pe pagina oficială a autorităților și apreciat de către locuitorii acesteia. „Cu siguranţă, primarul va face totul pentru a-l ajuta să obţină cetăţenia italiană şi să-l includă în contextul social al localităţii Oliveri. Merită!”, a spus o persoană.

Prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Ce feluri de mâncare preferă Kate Middleton
Puțini știu care e prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Printre felurile de mâncare pe...
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021. Săgetătorii sunt plini de energie. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac....
Parteneri
Ganache de ciocolată. Rețeta celei mai simple creme pentru torturi și prăjituri
Dacă te-ai hotărât să le prepari celor dragi un desert și nu știi cu ce cremă să îl combini, îți recomandăm rețeta de cremă ganache de ciocolată. Este rețeta celei mai simple creme pentru torturi și prăjituri. Nu ai nevoie decât de două ingrediente principale plus aromele preferate.
Catine.ro
Ultimele știri