Antena Căutare

News Alert: Românul dispărut în Turcia A FOST GĂSIT, după aproape o lună! Unde se află acum bărbatul

Veşti bune despre românul dispărut în Turcia. Bărbatul despre care nu se mai ştia nimic după ce a vizitat un obiectiv turistic din Istanbul a fost găsit de autorităţile din Turcia. Surse neoficiale susţin că bărbatul a fost găsit aseară în Istanbul. A fost preluat de autorităţi şi adus în România. 

Veşti bune despre românul dispărut în Turcia. Bărbatul despre care nu se mai ştia nimic după ce a vizitat un obiectiv turistic din Istanbul a fost găsit de autorităţile din Turcia. Surse neoficiale susţin că bărbatul a fost găsit aseară în Istanbul. A fost preluat de autorităţi şi adus în România.

Salvatore Popescu, inginerul de 50 de ani, a fost găsit în Istanbul de poliţia din Turcia și a fost condus către Consulat. Acesta este sănătos din punct de vedere fizic, el fiind adus în Bucureşti cu ajutorul reprezentanţilor Consulatului României la Istanbul şi a fost internat la un spital din Capitală pentru investigaţii.

Acesta fusese văzut ultima dată în faţa palatului Topkapî, în tip ce stătea la coadă pentru biletele de intrare.

sursa: antena3.ro

Vestea momentului pentru români! Se fac angajări MASIVE! Ce locuri de muncă sunt disponibile... Calendar ortodox. Acoperământul Maicii Domnului, cea mai puternică rugăciune...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x