Antena Căutare

Roxana Stroe, numită preşedinte al Agenţiei Naţionale a Medicamentului şi Dispozitivelor Medicale din România/ Stroe lucrează în instituţie din 2010 şi a coordonat Direcţia Farmacovigilentă şi Managementul Riscului

Ministrul Sănătăţii, Victor Costache, a numit-o, marţi, pe Roxana Stroe în funcţia de preşedinte al Agenţiei Naţionale a Medicamentului şi Dispozitivelor Medicale din România. Stroe lucrează în instituţie din 2010 şi a coordonat Direcţia Farmacovigilentă şi Managementul Riscului.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de Ministerul Sănătăţii, ministrul Victor Costache, a numit-o pe Roxana Stroe în funcţia de preşedinte al Agenţiei Naţionale a Medicamentului şi Dispozitivelor Medicale din România.
Roxana Stroe va exercita această funcţie cu caracter temporar, până la organizarea concursului de ocupare a funcţiei de preşedinte sau revocare, conform legislaţiei în vigoare.

”Pe perioada mandatului temporar, va avea în atribuţii realizarea obiectivelor din domeniul de activitate al ANMDMR, dar şi organizarea strategiei pentru desfăşurarea în mod transparent şi corect a concursurilor de preşedinte şi vicepreşedinte pentru această instituţii. Ministrul Sănătăţii i-a solicitat noului preşedinte ANMDMR ca metodologia de concurs pentru ocuparea funcţiilor de conducere ale acestei instituţii să fie validată cu reputaţi specialişti din domeniu”, a transmis Ministerul Sănătăţii.

Roxana Stroe este medic primar Farmacologie Clinică şi lucrează în cadrul ANMDMR de la sfarsitul anului 2010.

În prezent ocupă funcţia de coordonator al Directiei Farmacovigilenţă şi Managementul Riscului. Din 2014 este membru în Comitetul de Farmacovigilenţă si Managementul Riscului al EMA, iar din martie 2019 membru altern al EMA Management Board.

Sursa : news.ro

Gorj: Bărbat, reţinut după ce a încercat să mituiască un poliţist pentru a nu-i întocmi nepotului său dosar penal/ Tânăr... Cristina Țopescu va fi incinerată joi. Familia jurnalistei susține că-i respectă astfel ultima dorință...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x