Rugăciune de rostit pe 14 august, înainte de sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului. Preoții spun că te scapă de orice necaz

Rugăciunea pe care e bine să o rostești în Ajunul Adormirii Maicii Domnului, pe 14 august, înainte de marea sărbătoare a Sfintei Maria, are o putere mare în a ajuta credincioșii să scape de toate necazurile, spun preoții.

Rugăciune de rostit pe 14 august, înainte de sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului

Rugăciunea adresată Fecioarei Maria este cu atât mai puternică cu cât este citită în ajun de sărbătoare. Pe 15 august, Biserica Ortodoxă prăznuiește sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului.

Citește și: Adormirea Maicii Domnului, reguli impuse pe 15 august. Credincioşii se vor închina la icoana făcătoare de minuni de la distanţă de 1,5 metri

Rugăciune de rostit pe 14 august, înainte de sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului

„Sfântă Maria, mă îndrept plin de încredere către Tine, cerându-ți ajutor! Cred cu tărie că mă vei asculta în necazul meu și mă vei sprijini când îmi este greu.

Spre a-ți arăta recunoștința mea, îți făgăduiesc să fac cunoscută și altora această rugăciune. Te rog, cu umilință, să îmi aduci liniște în tristețea și durerile mele.

În numele negrăitei rugăciuni și bucurii care ți-a cuprins inima când ai oferit adăpost Mântuitorului lumii în casa ta din Betania, te impor, roagă-te pentru mine și familia mea ca să-l păstrăm pe Dumnezeu în inimă astfel încât să ne învrednicim a primi ajutor în nevoile noastre, mai ales în durerea care mă copleșește acum (se spune dorința).

Te impor, Ajutătoarea celor aflați în suferință, înfrânge orice greutăți precum ai înfrânt balaurul care șade la picioarele tale.

Bucură-te Marie, cea plină de Dar, Domnul este cu Tine! Binecuvântată ești tu între femei și binecuvântat este rodul pântecului tău care a născut pe Mântuitorul sufletelor noastre Iisus Hristos.

Sfântă Marie, Maica de Dumnezeu, roagă-te pentru noi păcătoșii acum și în ceasul morții noastre.

Amin! ”

Parteneri
Dieta mediteraneană: principii, alimente permise și riscuri
Dieta mediteraneană este un regim alimentar bogat în ingrediente precum fructe, legume, cereale integrale și grăsimi sănătoase. Specialiștii în nutriție o recomandă drept o dietă delicioasă și hrănitoare. Aceasta are o mulțime de beneficii pentru sănătate.
Catine.ro
Ultimele știri