Antena Căutare

Rugăciunea din ziua de Înălțare, citită de trei ori, face miracole pentru cei aflați în suferință

La 40 de zile de la Înviere, credincioșii sărbătoresc Înălțarea, importantă sărbătoare pentru cei care caută liniște sufletească și curățarea de păcate. Preoții spun că rostirea unei rugăciuni speciale, în această zi sfântă, va face miracole pentru care vor binecuvântare divină. Aprinde o lumânare și citește rândurile cu smerenie.

La 40 de zile de la Înviere, credincioșii sărbătoresc Înălțarea, importantă sărbătoare pentru cei care caută liniște sufletească și curățarea de păcate. Preoții spun că rostirea unei rugăciuni speciale, în această zi sfântă, va face miracole pentru care vor binecuvântare divină. Aprinde o lumânare și citește rândurile cu smerenie, recomandă reprezentanții Bisericii.

Mai jos, textul complet al rugăciunii:

“Stăpâne Doamne, Iisuse Hristoase, Cel Ce pogorându-Te din Cer la cele de pe pământ ca om, ai înălțat, ca un Dumnezeu milostiv, firea noastră cea căzută, Cel Care apoi ai străbătut tăria cerului și ne-ai unit pe noi cu Tatăl, la Tine cădem cu smerenie și ne rugăm…

Mântuitorule, trimite peste noi toți Duhul Tău cel dătător de har, de lumină, de iubire și de pace lăuntrică.

Gonește de la noi, ticăloșii, gândurile rele care ne tulbură, căci știi, Cunoscătorule de inimi, cât de mare este războiul lăuntric la care suntem supuși. Vindecă rănile noastre sufletești și luminează ochii cugetelor noastre! Tu știi că însetează de Tine inimile noastre ca un pământ uscat!

Așadar, trimite harul Tău, Doamne, ca să ne sature foamea și să ne adape setea, căci pe Tine Te dorim și de Tine însetăm, Lumina Adevărului, Dătătorul mântuirii. Ajută-ne, Doamne, să ne trezim din somnul greu al păcatului și să ne înălțăm cugetele și simțirile noastre la cer, pentru a ne împărtăși și noi de bucuria veacului ce va să fie.

Amin!"

Ziua Eroilor 2019. Program ceremonii militare în București, 6 iunie... Înălțarea Domnului 2019 - tradiții: Ce să faci pentru fericire și belșug...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x