Căutare Live

Părintele Sofian: "Când ai un necaz mare, să te rogi Maicii Domnului". Rugăciunea în 16 cuvinte

Părintele Sofian îndemna fiecare credincios care îi cerea sfatul: "Când ai un necaz mare, să te rogi Maicii Domnului! Minuni mari de tot face Maica Sfântă!! Aşa să o chemi: Rugăciunea aceasta în 16 cuvinte să o spui din tot sufletul, când nu te ajută nimeni şi eşti la necaz".

Părintele Sofian îndemna fiecare credincios care îi cerea sfatul: "Când ai un necaz mare, să te rogi Maicii Domnului! Minuni mari de tot face Maica Sfântă!! Aşa să o chemi: Rugăciunea aceasta în 16 cuvinte să o spui din tot sufletul, când nu te ajută nimeni şi eşti la necaz".

Iată mai jos rugăciunea scurtă adresată Maicii Domnului:

"Bucură-te Marie, cea plină de har! Roagă-te pentru noi păcătoșii acum și în ceasul morții noastre Amin!"

"Bucură-te Marie, cea plină de har! Domnul este cu Tine, binecuvântată ești Tu lntre femei" și binacuvântat este rodul pântecelui tău, că ai născut pe Mântuitorul lumii, salvare sufletelor noastre! Sfânta Matura Maica Domnului, roagă-te pentru noi păcătoșii acum și în ceasul morții noastre Amin!"

Nicio măsură împotriva educatoarei! Copil de cinci ani, lovit şi încuiat în debara, cu lumina stinsă, pentru că nu a vru... O amantă din Botoșani s-a îmbogățit, după ce a fost bătută de soția geloasă și a stat două luni în spital. Cum a fost po...
Parteneri
Horoscopul zilei de 13 august 2022. Leii se simt încrezători. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Catine.ro
Ultimele știri
x