Antena Căutare

Rugăciunea PRIMĂVERII înlătură toate relele din această iarnă. Rostește-o pe 18 martie!

În CALENDARUL ORTODOX, duminică, 18 martie, este sărbătorit Sfântul Chiril, cel care a păzit și îngrjit Biserica lui Hristos. De ce este important să rostești o anumită rugăciune către aerhiepiscopul Ierusalimului.

În CALENDARUL ORTODOX, duminică, 18 martie, este sărbătorit Sfântul Chiril, cel care a păzit și îngrjit Biserica lui Hristos. De ce este important să rostești o anumită rugăciune către arhiepiscopul Ierusalimului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și Sărbătoare importantă pentru toți creștinii! Ce trebuie să faci vineri ca să-ți meargă bine tot ANUL!

Cu ocazia sărbătorii din 18 martie, credincioșii rostesc canonul de rugăciune către Sfântul Ierarh Chiril. Oficial, a venit primăvara și acesta este o modalitate de prin care să mulțumim că am trecut peste iarna grea.

Eva, adică, prin boala ne­ascultării, blestemul înăuntru a adus. Iar tu, Fecioară, de Dumnezeu Născătoare, prin Odrasla Cea purtată de tine în pântece, lumii Binecuvântare ai înflorit. Pentru aceasta, cu toţii te mărim.

Cu Înţelepciunea Cuvântului îmbogăţindu-te, ai dat afară râurile învăţăturilor vieţii şi ai adăpat tot cugetul celor binecredincioşi; şi cu toiag Dum­nezeiesc păstorindu-ţi turma, ai hrănit-o în Dumnezeiasca livadă a cunoştinţei. Pentru aceasta, te lăudăm ca pe un păs­tor şi mare învăţător şi apără­tor al credinţei, Sfinte Ierarhe Chiril, strigând: roagă-te lui Hristos Dumnezeu să dăruiască iertare de greşeli celor ce prăznuiesc cu dragoste sfântă pomenirea ta.

Întregul canon de rugăciune se găsește pe doxologia.ro

Scene șocante în Capitală! Un pensionar i-a tăiat venele unui bărbat cu un cutter... El este primarul fan Nicolae Ceauşescu. Este unicul român care s-a dat singur în judecată pentru a recâştiga o majorare ...
Alimente care susțin sănătatea orală. Acestea te ajută să ai dinți puternici și un zâmbet frumos
Există mai multe alimente care susțin sănătatea orală, potrivit dentiștilor. La fel de...
Horoscopul zilei de 6 iunie 2023. Racii trăiesc o perioadă frumoasă în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 6 iunie 2023 spune că Racii trăiesc o perioadă frumoasă în viața lor....
Parteneri
Mesaje și felicitări de Ziua Învățătorului
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x