Antena Căutare

Rugăciunea PRIMĂVERII înlătură toate relele din această iarnă. Rostește-o pe 18 martie!

În CALENDARUL ORTODOX, duminică, 18 martie, este sărbătorit Sfântul Chiril, cel care a păzit și îngrjit Biserica lui Hristos. De ce este important să rostești o anumită rugăciune către aerhiepiscopul Ierusalimului.

În CALENDARUL ORTODOX, duminică, 18 martie, este sărbătorit Sfântul Chiril, cel care a păzit și îngrjit Biserica lui Hristos. De ce este important să rostești o anumită rugăciune către arhiepiscopul Ierusalimului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și Sărbătoare importantă pentru toți creștinii! Ce trebuie să faci vineri ca să-ți meargă bine tot ANUL!

Cu ocazia sărbătorii din 18 martie, credincioșii rostesc canonul de rugăciune către Sfântul Ierarh Chiril. Oficial, a venit primăvara și acesta este o modalitate de prin care să mulțumim că am trecut peste iarna grea.

Eva, adică, prin boala ne­ascultării, blestemul înăuntru a adus. Iar tu, Fecioară, de Dumnezeu Născătoare, prin Odrasla Cea purtată de tine în pântece, lumii Binecuvântare ai înflorit. Pentru aceasta, cu toţii te mărim.

Cu Înţelepciunea Cuvântului îmbogăţindu-te, ai dat afară râurile învăţăturilor vieţii şi ai adăpat tot cugetul celor binecredincioşi; şi cu toiag Dum­nezeiesc păstorindu-ţi turma, ai hrănit-o în Dumnezeiasca livadă a cunoştinţei. Pentru aceasta, te lăudăm ca pe un păs­tor şi mare învăţător şi apără­tor al credinţei, Sfinte Ierarhe Chiril, strigând: roagă-te lui Hristos Dumnezeu să dăruiască iertare de greşeli celor ce prăznuiesc cu dragoste sfântă pomenirea ta.

Întregul canon de rugăciune se găsește pe doxologia.ro

Scene șocante în Capitală! Un pensionar i-a tăiat venele unui bărbat cu un cutter... El este primarul fan Nicolae Ceauşescu. Este unicul român care s-a dat singur în judecată pentru a recâştiga o majorare ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x