Rupere de nori în București și ploaie cu gheață în mai multe zone ale țării. Vremea a oferit imagini apocaliptice! - VIDEO

Norii s-au rupt în mai mult judeţe din ţară, câteva zile la rând. În ultimele ore și Capitala a fost inundată de o poaie torențială.

Străzile din centrul Bucureștiului s-au umplut cu apă, iar preț de câteva minute șoferii au tras pe dreapta.

ANM a emis avertizare de ploi şi grindină în Capitală

Meteorologii au anunțat că în special în nordul Capitalei se vor semnala grindină de mici dimensiuni şi descărcări electrice, dar și ploi torențiale. Potrivit ANM, în București vor mai fi averse și în zilele următoare.

Grindina a distrus culturile agricultorilor în mai multe zone din țară

Vremea extremă a făcut ravagii și în țară. Grindina a distrus majoritatea livezilor şi grădinilor. În Gorj, o mare parte din recolta de cireşe va ajunge la gunoi. Le-a afectat când seceta, când frigul și ploile din ultima vreme, spun oamenii. Estimările arată că recolta de anul acesta va fi cu jumătate mai săracă decât cea de anul trecut.

În aceeaşi situaţie sunt şi cultivatorii celebrilor pepeni de Dăbuleni. Cei mai mulţi nici nu se mai gândesc la profit. Speră să-şi recupereze măcar investiţia. Și în localitatea Dealu Mare din Hunedoara, grindina a lăsat dezastru în urmă.

Ultimele știri