Antena Căutare

Rusia nu ridica imunitatea diplomatului implicat in accidentul rutier din Bucuresti

Diplomatul rus implicat in accidentul auto care a avut loc duminica in Bucuresti urmeaza sa paraseasca in surt timp tara noastra. Ambasadorul rus, Oleg Malghinov, a precizat ca autoritatile ruse nu sunt in masura sa dea un raspuns pozitiv solicitarii de ridicare a imunitatii de jurisdictie formulate de MAE.

Rusia nu ridica imunitatea diplomatului implicat in accidentul rutier din Bucuresti
| antena3.ro

Ambasadorul Rusiei la Bucuresti, Oleg Malghinov, a comunicat, intr-o intalnire cu secretarul de stat Bogdan Aurescu, ca autoritatile ruse nu sunt in masura sa dea un raspuns pozitiv solicitarii MAE privind ridicarea imunitatii diplomatului rus implicat in accidentul auto de duminica.

Potrivit Mediafax, In intalnirea solicitata de ambasadorul Malghinov, acesta i-a transmis lui Bogdan Aurescu ca "autoritatile ruse de resort vor efectua o investigatie minutioasa si detaliata in speta, in acest scop fiind luata decizia de incetare a mandatului la Bucuresti al diplomatului in cauza si rechemarea lui imediata in Rusia".

Amenintare cu bomba pe Aeroportul Otopeni. Este vizat un avion care trebuia sa decoleze spre Kiev... Cazul oficialului rus aminteste de Teo Peter: cine raspunde?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x