Antena Căutare

S-au inmultit infractiunile in Drumul Taberei, locul unde politia se plimba cu BMW-ul!

Un cititor al www.antena1.ro a semnalat un numar de 5 infractiuni care s-au produs in ultima vreme in cartierul Drumul Taberei.

"Buna ziua, m-am hotarit sa va scriu dupa ce in citeva zile mi s-au povestit mai multe cazuri de agresare si furt. Ce e mai grav, in doua dintre ele tintele au fost copiii", spune acesta.

1. Un baiat de clasa a VI-a a fost agresat in zona Plaza Mall, in timp ce mergea la scoala. Un individ a venit prin spate, l-a apucat de git si i-a cerut telefonul si toti banii. De frica, baiatul nu s-a impotrivit si i-a dat telefonul mobil si ce bani avea in buzunare. Hotul a insistat sa-i mai dea si cind elevul a inceput sa plinga spunind ca nu mai are altii a fost lovit cu pumnul in gura de agresor si imbrincit. A reusit sa fuga, ajungind la scoala in stare de soc. Tremura si plingea ...

2. Pe strazile din jurul liceului ortodox Antim Ivireanu, (clasele 1-12) zona Poiana Muntelui, 3 eleve de gimnaziu au fost amenintate cu un cutit de catre un individ care le-a "deposedat" astfel de telefoanele mobile.

3. In autobuzul 268, intre Moghioros si Razoare, unei tinere i s-a furat telefonul mobil in timp ce asculta muzica la el! A fost inconjurata de un grup de 4 tiganici cu fuste mari si brusc n-a mai auzit melodiile. Tinara n-a reactionat spunind cind hoatele au coborit ca "mi-am dat seama imediat ca e ceva necurat cind n-am mai auzit muzica in casti, dar n-am zis nimic de teama sa nu mi se intimple ceva" ...

4. Zilele trecute in zona liceului PTTR hotii au excaladat grilajul de la parter, au deschis geamul termopan al unui apartament de la etajul 1 si au furat bijuterii din aur. I-a vazut o vecina a pagubitilor si a strigat dupa ajutor. Cind au coborit, indivizii i-au facut semn amenintator cu pumnul. Intimplator sau nu, la citeva zile, acesteia i-a fost smuls lantisorul de aur de la git in plina strada!

5. Tot in aceasta zona, acelasi tip de spargere, urcare pe grilajul de la parter intr-un apartament de la etajul 1, dar esuata. Proprietara de la parter a auzit zgomotele si a tipat catre hoti, care s-au grabit sa fuga de la locul cu pricina.

In acest timp, in cartierul Drumul Taberei politia se plimba cu masini BMW, lucru semnalat tot de un cititor al www.antena1.ro.

Cluj-Napoca: Accident mortal de lift intr-un camin studentesc... Prima victorie a copiilor autisti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x