Live acum
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Video +18. S-a aflat motivul pentru care fata din Galați sângera abundent! Tânăra de 14 ani fusese abuzată violent!

O tânără aflată într-o stare deplorabilă a fost fotografiată în municipiul Galați. Fata se afla în fața unei mașini de poliție, cu sângele șiroind pe picioare. Imaginea a devenit virală și la scurt timp s-a aflat ce se întâmplase cu ea

O tânără aflată într-o stare deplorabilă a fost fotografiată în municipiul Galați. Fata se afla în fața unei mașini de poliție, cu sângele șiroind pe picioare. Imaginea a devenit virală și la scurt timp s-a aflat ce se întâmplase cu ea.

Potrivit primelor informații furnizate de angajații poliției, fata ar fi fost abuzată, iar în momentul în care a fost imoirtalizată, aceasta se dusese către agenți pentru a le cere ajutorul. Victima are 14 ani, iar șocul vizual a fost de-a dreptul colosal pentru internauți, care s-au revoltat pentru ceea ce au văzut.

Copila de 14 ani, care provine dintr-un centru de plasament, fusese abuzată sexual cu câteva minute înainte, sângele provenind de la rănile provocate de violator. Fata a fost dusă la spital după ce oamenii care au văzut-o i-au forţat practic pe poliţiştii, care se uitau impasibili, să sune la 112. Copila a fos toperată, iar poliţiştii au demarat o anchetă.

”La un moment dat zărim o masina de poliție,o oprim și ii arătam fata plină de sânge!!!!!‼ Atenție acum, polițista a vorbit cu fata și cică fata ar fi zis “nu vrea sa vina ambulanta”(fata fiind minora 14 ani). Ce credeți ca face poliția? Voiau sa plece mai departe ca și cum nu sa întâmplat nimic! La insistențele soțului meu polițista a chemat ambulanta”, a scris femeia pe Facebook.

Recomandari