Antena Căutare

Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional! Momentul în care un băiațel care se juca fotbal cu prietenii se apleacă să-și lege șireturile și e lovit de o mașină! 

Imagini terifiante au fost surprinse pe o stradă dintr-un cartier din Mumbai, India, unde un băiețel de șapte ani se juca fotbal cu prietenii săi.

Imagini terifiante au fost surprinse pe o stradă dintr-un cartier din Mumbai, India, unde un băiețel de șapte ani se juca fotbal cu prietenii săi.

Pe imaginile surprinse de o cameră de supraveghere din apropiere se poate vedea cum copiii se jucau fotbal pe stradă, iar pe margine erau parcate mai multe mașini. La un moment dat, însă, mingea ajunge în dreptul unui automobil. Unul dintre băieți o ia, iar un altul, în tricou roșu, face câțiva pași și se apleacă să-și lege șireturile.

În același timp, o femeie se urcă în mașină, aprinde luminile și pornește mașina, fără să-l vadă pe băiat. Trece pur și simplu peste el, fără a-l răni, în schimb, întrucât după câteva secunde, băiețelul poate fi văzut în timp ce se ridică și aleargă către prietenii lui.

Videoclipul surprins de camera de supraveghere a fost făcut public pe rețelele de socializare, unde a devenit viral și a stârnit numeroase critici: ”Doamna respectivă a fost oarbă? Nu putea să se uite în jur înainte de a porni? Trebuia să simtă că e ceva sub mașină.”, a scris un internaut, conform Daily Mail.

Prognoza meteo pentru iarna 2018-2019! Vești sumbre de la meteorologi: ”Vom avea viscol și ger năprasnic!” Când se va aș... Accident cumplit, în urmă cu puțin timp! Un bărbat a murit și alte trei persoane au fost rănite, în urma impactului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x