Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

S-a deschis Transfăgărășanul! CNAIR, avertisment de maximă importanță pentru șoferi! Ce NU trebuie să facă

Circulația pe Transfăgărășan este deschisă, începând de miercuri, 1 iulie, ora 08:00, a anunțat Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

S-a deschis Transfăgărășanul! CNAIR, avertisment de maxima importanță pentru șoferi! Ce NU trebuie să facă

Hepta

Transfăgărăşanul se deschide circulaţiei. Anunţul CNAIR Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anunţat că circulaţia pe Transfăgărăşan va fi deschisă începând din 1 iulie, de la ora 8.00.

Potrivit unui comunicat al CNAIR, circulaţia rutieră pe Transfăgărăşan, între Piscul Negru şi Bâlea Cascadă (km 104+000 – km 130+800), se va deschide pentru toate categoriile de autovehicule, între orele 7.00-21.00.

Citește și: Accident grav! Doi bebeluși, accidentați de un tânăr de 25 de ani, în Prahova! Două mașini s-au ciocnit frontal! VIDEO

Pentru siguranţa participanţilor la trafic, CNAIR precizează că circulaţia rutieră este interzisă pe timpul nopţii. Şoferii sunt sfătuiţi să circule prudent şi să adapteze viteza la condiţiile de trafic.

De asemenea, CNAIR atenţionează că, în ultima perioadă, în zonă este semnalată prezenţa urşilor, iar şoferilor le este recomandat să nu se apropie de animale, să nu le hrănească şi să informeze imediat autorităţile de prezenţa acestora.

Recomandari