Antena Căutare

S-a descoperit marele secret. Am putea trăi veșnic? Cum ar putea fiecare om să trăiască peste 100 de ani!

S-ar putea să nu existe o limită de vârstă până la care oamenii pot trăi, cel puțin, pentru moment, oamenii de știință nu au identificat niciuna

S-ar putea să nu existe o limită de vârstă până la care oamenii pot trăi, cel puțin, pentru moment, oamenii de știință nu au identificat niciuna.

În aprilie, Emma Morano, cea mai în vârstă persoană cunoscută în acel moment, s-a stins din viață, la vârsta de 117 ani. Supercentenarii (adică persoanele care au atins vârsta de 110 ani), precum Morano și Jeanne Calment din Franța, care a murit la vârsta de 122 de ani, i-au motivat pe oamenii de știință să se întrebe care este pragul maxim de vârstă pe care oamenii îl pot atinge.

Dezbaterea durează de multă vreme, iar anul trecut un grup de cercetători a publicat un studiu în care au susținut că ne-am atins limitele și că recordul actual nu mai poate fi doborât. Cercetarea lor avea la bază mai multe baze de date care conțineau informații în legătură cu durata maximă de viață din mai multe zone ale lumii. Însă studiul nu este bătut în cuie, iar cinci studii realizate ulterior dezaprobă ipoteza susținută de aceștia, afirmând că datele pe care le-au folosit în cadrul cercetării erau incomplete.

Află aici mai multe despre vârsta maximă până la care am putea trăi

ATENŢIONARE ANM: Cod portocaliu de furtuni în Bucureşti, în 15 judeţe şi în zona de munte din alte patru, până marţi la ... Admitere Liceu 2017 - ierarhia pe judeţe. Scrie numele şi judeţul şi află la ce liceu intri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x