Antena Căutare

S-a descoperit vaccinul pentru coronavirus! Când poate fi administrat

Epidemia de coronavirus se extinde tot mai mult în diferite state ale lumii și oamenii sunt cuprinși de panică. Recent a apărut informația potrivit căreia a fost descoperit un vaccin împotriva coronavirusului!

S-a descoperit vaccinul pentru coronavirus! Când poate fi administrat Galerie
S-a descoperit un posibil vaccin pentru coronavirus

Cercetătorii din întreaga lume și-au unit forțele pentru a descoperi un tratament sau un posibil vaccin împotriva coronavirusului. De curând, o companie de biotehnologie din China a anunțat că a luat legătura cu un gigant din industria medicamentelor pentru a inventa un vaccin menit să protejeze oamenii de coronavirus. Compania a început lucrul în luna ianuarie.

Și asta nu e tot! Un cercetător din China susține că a găsit deja un vaccin pentru lupta împotriva coronavirusului. Profesorul a mărturisit că și-a administrat deja patru doze, fără să aibă parte de efecte secundare. Totuși, acesta susține că produsul este departe de-a fi gata pentru comercializare, căci trebuie să treacă testele pe animale.

S-a descoperit vaccinul pentru coronavirus! Când poate fi administrat

S-a descoperit un posibil vaccin pentru coronavirus

S-a descoperit un posibil vaccin pentru coronavirus

Profesorul Huang Jinhai de la Universitatea Tianjin din China susține că vaccinul său ajută corpul uman să genereze anticorpi pentru coronavirus și că, în prezent, el caută parteneri pentru a-și ajuta echipa să finalizeze proiectul.

Întrebat recent despre acest subiect, Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență a declarat că abia anul viitor este posibil să existe un vaccin pentru coronavirus.

Coronavirusul, prezis într-o altă carte! Autoarea, avertisment cutremurător pentru oameni! Ce urmează: „Se întâmplă în z... Al doilea incendiu în Parcul Natural Văcăreşti. Pompierii au intervenit de urgență...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x