Antena Căutare

S-a lansat platforma care centralizează necesarul spitalelor pentru COVID 19

Asociația Adrenallina Media lansează platforma online www.thefutureisnow.ro!

S-a lansat platforma care centralizează necesarul spitalelor pentru COVID 19
Spitalele au nevoie urgentă de echipamente și aparatură suplimentare

În platforma online www.thefutureisnow.ro sunt centralizate nevoile de echipamente și aparatură ale fiecărui spital public din România, din toate județele, în speța COVID-19. Este vorba despre nevoi de materiale și echipamente precum halate de unică folosință, combinezoane, măști FFP2 și FFP3, dezinfectant, mănuși, ventilatoare, filtre HEPA (filtre pentru ventilatoarele din secțiile de terapie intensivă) și altele.

Voluntarii Asociației sunt în legătură cu spitalele, la nivel național, și updatează în timp real volumele echipamentelor necesare. Astfel, oricine este interesat să doneze pentru un anumit spital – persoană fizică sau juridică – poate vedea exact aici, în timp real, ce nevoie concretă are instituția.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Asociația Adrenallina Media organizează și promovează evenimente și campanii de susținere a sănătații prin sport, protecția mediului prin sport (Plogging pentru România), de educație privind adoptarea unui stil de viață sănătos prin programe de wellness dedicate.

Alți 3 români au murit în străinătate, din cauza coronavirusului. Bilanțul urcă la 19 decese și 94 de cazuri de infectar... Mai multe persoane,amendate cu câte 5.000 de lei în urma scandalului izbucnit într-un cartier din Ploieşti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x