Antena Căutare

Anunțul care a făcut înconjurul lumii: ”A fost găsită în apartamentul ei. S-a sinucis!” Ce a putut să scrie în biletul de adio tânăra cunoscută pentru acțiunile ei controversate

Oksana Șaciko, tânăra cunoscută drept cofondatoare a grupului ucrainean Femen, s-a sinucis în propriul apartament din Paris, la doar 32 de ani, a anunțat Inna Şevcenko, actuala lideră a organizaţiei, conform AFP. 

Oksana Șaciko, tânăra cunoscută drept cofondatoare a grupului ucrainean Femen, s-a sinucis în propriul apartament din Paris, la doar 32 de ani, a anunțat Inna Şevcenko, actuala lideră a organizaţiei, conform AFP.

„Oksana a fost găsită ieri (luni) la Paris, în apartamentul său. Ea s-a sinucis”, a precizat telefonic Inna Şevcenko pentru France Presse.

Deocamdată nu se cunosc cauzele morții acesteia, însă decesul tinerei a fost anunțat și de o altă cofondatoare a mișcării.

„Ne-a părăsit Oksana Şaciko, cea mai curajoasă (...). Împreună cu apropiaţii şi familia ei, suntem în doliu şi aşteptăm versiunea oficială a poliţiei. Pentru moment, ceea ce ştim este că (...) trupul Oksanei a fost găsit în apartamentul său din Paris. Potrivit prietenilor săi, ea a lăsat o scrisoare de adio!”, a scris Anna Guțol, o altă cofondatoare a mișcării Femen.

Conform presei internaționale, în biletul de adio, tânăra a scris ”Totul este un Fake.”

Împreună cu alte trei militante, Oksana Şaciko a fondat mişcarea feministă ucraineană cunoscută pentru acţiunile sale topless în aprilie 2008 la Kiev (Ucraina). În genere, mişcarea luptă împotriva discriminării şi exploatării sexuale a femeilor din Ucraina şi din lumea întreagă.

ULTIMĂ ORĂ: Vești groaznice din Grecia! Cel puțin 74 de morți, în urma incendiilor de vegetație! Nu se știe dacă printre... Cea mai dramatică VARĂ din ultimii ani! Alte FENOMENE EXTREME anunțate pentru zilele următoare: Multe județe, distruse ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x