Antena Căutare

Să trăiești, dar și să mori ca un boss! Înmormântare de lux, cu șampanie și luminițe. La Expo Funerare au fost prezentate și limuzine de 100 de mii de euro

Despre morţi, numai de bine, spune o vorbă din popor. Patronii de pompe funebre au dus vorba la nivelul următor. Au acum oferte de lux care includ şampanie, pahare şi icoane cu luminţe.

Despre morţi, numai de bine, spune o vorbă din popor. Patronii de pompe funebre au dus vorba la nivelul următor. Au acum oferte de lux care includ şampanie, pahare şi icoane cu luminţe.

Oferta pentru o înmormântare de lux include băuturi fine şi un sicriu scump. Din peisaj nu lipseşte nici icoana uriaşă cu leduri multicolore.

Merge o sticlă de şampanie pe lumea cealaltă? Bineţeles că merge. Şi paharele sunt frumoase, de plăcere vii la un mort, mai bei o sticlă de şampanie!

Astfel de. plăceri costă însă. La târgul deschis în capitală o înmormântare de neuitat ajunge la 4 mii de lei. Sicriul este separat. Cel mai ieftin costă 300 de lei. Costul funerar este în jur de 400-500 de euro, preţul minim.

Reprezentanţii bisericii spun că patronii de pompe funebre merg puţin cam departe cu ofertele.

Din dorinţă de a atrage mai mulţi clienţi, s-au gândit să introducă şi vinul pentru colivă în ofertă. Biserica nu foloseşte vin spumant sau şampanie, biserica foloseşte vin clasic.

Poate tocmai de aceea, un expozant pasionat de tradiţii propune întoarcerea la natură. Sau în natură.

În cazul acestui concept, sicriul şi piatra funerară sunt făcute din materiale biodegradabile.

Loviți din senin de vijelii și grindină. 26 de județe sunt până mâine seară sub cod galben de furtuni, ploi și vijelii... HOROSCOPUL ZILEI: 3 IUNIE! O zodie va petrece de dimineața până în zorii zilei următoare. Ce să fie, oare?! Va primi o v...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x