Antena Căutare

Pedeapsă inedită după ce s-a urcat băut la volan. Un medic din Iași a fost pus să grebleze flori în tot orașul

Un medic de renume din Iași, prins băut la volan, a primit o condamnare de 10 luni de închisoare cu suspendare, după ce s-a stabilit că a condus sub influența băuturilor alcoolice. În plus, judecătorii l-au silit să presteze muncă în folosul comunității. A fost scos să grebleze florile din oraș.

Pedeapsă inedită după ce s-a urcat băut la volan. Un medic din Iași a fost pus să grebleze flori în tot orașul
Medic din Iași | bzi.ro

Potrivit Ziarul de Iași, medicul a comis fapta în 2017, atunci când, după un accident rutier, poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat că a condus băut.

„La faţa locului au sosit organele de poliţie, precum şi un echipaj SMURD, chemat pentru a-i acorda îngrijiri medicale inculpatului. Întrucât inculpatul prezenta halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, la ora 14.36, în prezenţa martorului C.F., constatându-se că avea o alcoolemie în aerul expirat în valoare de 0.86 mg/l.“, se arată în motivarea primei instanţe.

După ce i s-a prelevat şi probe biologice, anchetatorii au aflat că acesta avea o alcoolemie de peste 2 la mie la momentul accidentului, mai scrie sursa citată.

„Instanţa va avea în vedere şi circumstanţele personale ale inculpatului, care nu este cunoscut cu antecedente penale, a fost sancţionat contravenţional de două ori, a avut o conduită procesuală corectă, este medic, este o persoană bine integrată în societate“, au stabilit judecătorii.

Managerul Teatrului Gong Sibiu, despre introducerea gratuităţii elevilor: Voi fi forţat să nu mai investesc ca până acum... Românii sunt mari consumatori de televiziune. Noile generații fac tranziția către ecranul smartphone-ului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x