Antena Căutare

Săgetătorii riscă sa pierdă o sumă mare de bani. Horoscopul zilei, 06 octombrie

BERBECII sunt niste romantici incurabili si isi petrec toata ziua gandindu-se cum sa isi surprinda partenerul de viata.

BERBECII sunt niste romantici incurabili si isi petrec toata ziua gandindu-se cum sa isi surprinda partenerul de viata.

Va descurcati ca de obicei onorabil cu problemele financiare, dragi TAURI, de aceea toti prietenii apeleaza la voi pentru a va cere sfatul.

GEMENII se afla la inceputul unei noi relatii, sunt entuziasmati si isi fac planuri de viitor. Este indicat totusi sa fie precauti si sa nu ia decizii pripite.

Astazi sunteti tensionati si nu puteti sa respectati programul de la locul de munca, nativi RAC. Din pacate, sefii nu sunt foarte intelegatori asa ca trebuie sa faceti tot posibilul sa terminati la timp proiectele.

Pentru ca vor sa iasa din monotonie si sa incerce lucruri noi, LEII isi iau astazi gasca de prieteni si pleaca in drumetii sau fac sporturi extreme.

Desi nu au foarte mult timp liber, FECIOARELE sunt puse pe redecorat. Cu ajutorul unor specialisti, totul se va rezolva mai usor !

BALANTELE sunt energice si ii molipsesc si pe cei din jur. Spre amiaza reusesc in sfarsit sa termine sarcinile de la birou si sa iasa la o cina in oras.

Pasionati de cumparaturi, SCORPIONII fac tot posibilul in aceasta perioada sa stranga suficienti bani pentru a-si cumpara ceva la care viseaza de multa vreme.

Dragi SAGETATORII, mare grija la investitiile pe care le faceti in aceasta zi, riscati sa pierdeti o suma mare de bani. Sfatuiti-va cu cineva în domeniu inainte de a incheia un contract.

CAPRICORNII sunt retrasi, fapt ce atrage suspiciunile prietenilor. Ar fi indicat sa nu se izoleze, iar daca au probleme sa discute cu familia si cei apropiati.

Astazi vreti doar sa va relaxati si sa va petreceti timpul in compania persoanei iubite, dragi VARSATORI. Totusi sunteti nevoiti sa asteptati pana in weekend, deoarece mai aveti ceva treaba la birou.

PESTII au sanse foarte mari sa intalneasca in aceasta zi o persoana care le-ar putea schimba total traiectoria. Ar fi bine sa fie atenti !

Doliu în lumea muzicală! Basul Pompeiu Hărășteanu a încetat din viață!... Ministerul Apărării face recrutări! Peste 2.000 de posturi de soldat şi gradat profesionist vor fi ocupate fără examen s...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x