Antena Căutare

Şaisprezece irakieni şi afgani, prinşi de poliţiştii de frontieră de la Borş când încercau să treacă ilegal în Ungaria

Şaisprezece cetăţeni irakieni şi afgani, care încercau să treacă ilegal frontiera în Ungaria, pe jos, au fost prinşi de poliţiştii de frontieră de la Borş, judeţul Bihor.

Şaisprezece cetăţeni irakieni şi afgani, care încercau să treacă ilegal frontiera în Ungaria, pe jos, au fost prinşi de poliţiştii de frontieră de la Borş, judeţul Bihor.

Potrivit Poliţiei de Frontieră, în noaptea de marţispre miercuri, poliţiştii de frontieră de la Sectorul Poliţiei de Frontieră Borş, judeţul Bihor, au observat un grup de persoane care se deplasa pe jos, pe câmp, spre teritoriul Ungariei.

Persoanele respective au fost oprite la aproximativ 50 de metri faţă de linia de frontieră şi duse la sediul sectorului pentru cercetări.

În cadrul verificărilor preliminare, poliţiştii de frontieră au stabilit că grupul era format din şaisprezece persoane, cetăţeni din Irak şi Afganistan, toţi bărbaţi, cu vârste cuprinse între 15 şi 31 de ani, solicitanţi de azil în ţara noastră.

În acest caz se fac cercetări faţă de cetăţenii irakieni şi afgani pentru tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat, la finalizarea cercetărilor urmând a se dispune măsurile legale care se impun.

Sursa : news.ro

Doi copii au fost amenințați cu două cuțite de un bărbat, în parcul Tineretului din București! A alergat după ei, cu arm... Cum alegi cele mai bune ghiozdane pentru copii și la ce să fii atent...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x