Concediu suplimentar de 3 zile, plătit de stat pentru salariatele din România. Doar o categorie de angajate beneficiază!

 
+2 click pentru
galerie

Vești bune pentru o anumită categorie de femei, care vor beneficia anual de un nou tip de concediu, plătit de către statul român. Anunțul a fost făcut joi seara, de către purtătorul de cuvânt al Guvernului și se va pune în aplicare foarte curând.

Un proiect de hotărâre, referitor la angajatele care fac fertilizare in vitro,a fost aprobat de către Guvern în ședința desfășurată joi seara, la Palatul Victoria.

Concediul este de trei zile suplimentare pe an, dacă se apelează la această procedură, iar anunțul a fost făcut de către purtătorul de cuvânt al cabinetului Dăncilă: „A fost introdusă o prevedere, un concediu de odihnă suplimentar anual plătit, de trei zile, pentru salariatele care urmează o procedură de fertilizare in vitro”.

Nelu Barbu a dezvăluit și procedura pe care trebuie să o urmeze salariatele înainte de a solicita cele trei zile de concediu: „Cererea pentru concediu însoţită de o scrisoare medicală eliberată de medicul specialist, în condiţiile legii”.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
50 DE ANI DE LA PRIMA ASELENIZARE

vezi mai multe