Căutare Live

Salariile bugetarilor vor fi mărite doar pe hârtie! Profesorii vor simţi o creştere de doar 4%

Salariile bugetarilor vor fi mărite doar pe hârtie! Realitatea crudă va fi cu totul alta. De exemplu, profesorii vor simţi o creştere de doar 4%. Însă nici românii care lucrează în mediul privat nu trebuie să stea foarte liniştiţi. 

Salariile bugetarilor vor fi mărite doar pe hârtie! Realitatea crudă va fi cu totul alta. De exemplu, profesorii vor simţi o creştere de doar 4%. Însă nici românii care lucrează în mediul privat nu trebuie să stea foarte liniştiţi.

Nici nu e de mirare cî profesorii vor să intre în grevă fiind nemulţumiţi de guvernanți la toate capitolele: salarii, drepturi câștigate în instanță, condiții mai bune în școli.

"Profesorii sunt, în continuare, bătaia de joc a Guvernului!! Măririle de salarii, drepturile câştigate în instanţă, condiţii mai bune în şcoli, toate promisiunile au fost uitate sau amânate în ultimele luni. Mai întâi s-a anunţat cu surle şi trâmbiţe că vor creşte salariile de la 1 iulie 2017. Evident că NU s-a mai întâmplat asta şi ne aşteptam ca nici în 2018 să nu se respecte promisiunile. De ce? Pentru că aşa s-a procedat în învăţământ de fiecare dată. Promisiuni au fost cu nemiluita, realizări... deloc! Acum, ministrul ne-a anunţat că nici banii cuveniţi în urma sentinţelor judecătoreşti rămase definitive nu se vor mai plăti în septembrie. Poate în noiembrie, cine-o mai fi la guvernare atunci să se descurce! Ne-am săturat să fim bătaia de joc a guvernanţilor! De ce primarii şi toţi cei din primarii şi-au votat salarii duble, dar pentru profesori nu sunt bani?!! De ce pentru medici se decide să nu mai plătească impozit la salariu, dar la profesori nu sunt bani?!! Haideţi să facem greva în învăţământ până se rezolva problemele. Ne-am săturat să fim minţiţi! Semnaţi petiţia pentru greva în învăţământ la data de 11 septembrie!! Poate se trezesc şi liderii noştri sidicali şi fac ceva în folosul nostru!", scrie în petiția profesorilor.

Omenirea se pregăteşte pentru o întâlnire istorică. Un asteroid uriaş trece pe lângă Pâmânt. De data asta, chiar e semn ... Vești excelente pentru polițiști! Sporuri salariale pentru cei care s-au implicat în salvarea unor vieți...
Parteneri
Burger de vită delicios, cu legume la grătar
Dacă obișnuiești să servești burgeri de la fast-food, află că îi poți prepara și acasă, mult mai delicioși și mai sănătoși. Îți oferim mai jos o rețetă de burger de vită delicios, cu legume la grătar, pentru atunci când îți propui să petreci mai mult timp în bucătărie.
Catine.ro
Ultimele știri