Antena Căutare

Salariile profesorilor vor creste cu 8% incepand cu decembrie

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu  a declarat pentru NewsIn, ca salariile cadrelor didactice vor creste cu opt procente incepand cu luna decembrie, “acest lucru fiind deja discutat cu delegatia Fondului Monetar International“.

Acesti bani provin din bugetul Ministerului Educatiei, care este distribuit in mai multe parti. Salariile profesorilor din preuniversitar apartin de Consiliile Locale, de primariile de care apartin scolile. Salariile profesorilor din universitar fac parte din finantarea de baza, care se distribuie universitatilor. Pe de alta parte, salariile inspectoratelor scolare si a cluburilor sportive scolare sunt integrate in bugetul Ministerului Educatiei“, a mai spus Andronescu.

Potrivit ministrului Educatiei, salariile cadrelor didactice au mai fost o data reintregite, in aceasta vara, cu opt procente.

Citeste si Ghimpele!

CAMERA ASCUNSA: Elias Bucurica, liderul galeriei dinamoviste, face legea in Piata Obor... Dosare penale pentru protestatarii anti-Basescu! Peste 100 de persoane, anchetate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x