Antena Căutare

SALVEAZA SPERANTA: Eduard traieste intr-o lume fara lumina, dar canta dumnezeieste... (VIDEO)

Povestea lui Eduard Leanca este absolut cutremuratoare! Si-a pierdut vederea in primele luni de viata, in urma unei raceli puternice, iar ce a urmat face parte dintr-un scenariu interzis cardiacilor. Fiecare operatie, fiecare vizita la medic a insemnat o speranta, dar si o deziluzie! Acum, tanarul de 15 ani se refugiaza in muzica...

Eduard are o voce de inger! Insa acest inger traieste intr-o lume fara… lumina! Si-ar dori sa stie cum arata femeia care i-a dat viata, dar nu poate decat sa-si imagineze.

Drama lui Eduard a inceput chiar din primele luni de viata. “La sase luni am observat ca are probleme. Nu ne urmarea, nu urmarea jucariile care I le dam. El a avut o raceala foarte puternica sau infectie, nu stiu, nu ni s-a spus, de cand l-am nascut. O luna de zile ochisorii lui erau copti”, isi aminteste, indurerata, mama lui Eduard.

Parintii sperau totusi intr-o minune. Asa ca, in ultimii ani, cu ajutorul unor oameni minunati, Eduard a fost supus unor operatii la ochi.

Acum, tanarul distringe formele... "Vad umbre. Pot sa ma orientez", a marturisit el, la Acces Direct. Dar se poate mai mult!


In timp ce mama plange fara oprire, Eduard zambeste optimist. Pentru el nimic nu e imposibil, totul are o rezolvare.

Si merge inainte, chiar daca nu vede. Si canta!

Prognoza METEO pana pe 24 martie: Revine iarna!... ATENTIE, reportaj... ametitor: Despre romani si Romania, la "Poiana lui Iocan" din Branisca...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x