Antena Căutare

Sambata de pomina pentru angajatii MAI: Un politist si un jandarm, raniti la datorie

Un politist de la Brigada Rutiera si un jandarm au fost raniti sambata seara in Capitala.

Un politist de la Brigada Rutiera a avut parte, azi-noapte, de o experienta de cascador. El a fost purtat cativa metri pe capota unei masini, condusa de un sofer baut. In cursa nebuna, barbatul a apasat pedala de acceleratie fara sa tina cont de regulile de circulatie sau de somatiile agentului.

Barbatul circula cu viteza pe un bulevard principal din sudul Capitalei. Cand a vazut filtrele echipajelor de la Brigada Politiei Rutiere, in loc sa opreasca, a apasat si mai tare pedala de acceleratie.

Armata de oameni care au pornit pe urmele lui nu l-a impresionat. Intr-o ultima tentativa de a-l opri, unul dintre politisti s-a asezat in fata masinii.

Abia cand drumul i-a fost blocat de mai multe masini de politie, soferul a hotarat ca a venit in sfarsit momentul sa opreasca.

Dupa ce l-au incatusat, oamenii legii si-au dat seama de ce tanarul n-a vrut sa opreasca.

Soferul a fost dus la sediul IML, insa a refuzat atat recoltarea probelor biologice. Pe langa infractiunea de conducere sub influenta bauturilor alcoolice, tanarul se va alege si cu un dosar penal pentru ultraj.




Jandarm, ranit de traficantii de droguri

Un jandarmarm a fost ranit, aseara, in casa unor traficanti de droguri din Bucuresti Incidentul a avut loc in timpul unui filaj organizat de Brigada de Combatere a Criminalitatii Organizate, impreuna cu procurorii DIICOT.

Unul dintre indivizii suspectati de trafic de droguri l-a lovit pe jandarm in zona fetei, cu lama unui cutit. Colegii jandarmului au ripostat imediat, si l-au impuscat pe atacator in picior.

In timp ce suspectii au fost retinuti, jandarmul a ajuns la spitalul Floreasca de unde a fost externat dupa cateva ingrijiri medicale.



Foto: Intact Images

VIDEO! Furtul de cupru i-a luat viata... 22 de grade Celsius, in toata tara: Vezi prognoza pana miercuri!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x