Antena Căutare

Sâmbăta Neagră! Un pompier a fost rănit și transportat la spital în urma incendiului de la căminul de bătrâni din Capitală

 Un pompier a fost transportat la spital după ce a fost rănit în timp ce acționa pentru stingerea incendiului izbucnit, sâmbătă dimineață, la un cămin de bătrâni din Capitală.

Un pompier a fost transportat la spital după ce a fost rănit în timp ce acționa pentru stingerea incendiului izbucnit, sâmbătă dimineață, la un cămin de bătrâni din Capitală.

CITEŞTE ŞI: Incendiu la un azil de bătrâni din Capitală: o persoană a decedat, alte 19 au fost transportate la spital! UPDATE

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Bagdasar Arseni, Florin Bica, pompierul a fost internat în această unitate medicală după ce i-a căzut un obiect în cap în timp ce participa la intervenție, însă e conștient și se află în investigații. La același spital au mai fost internate alte trei persoane evacuate în urma incendiului.

"Starea lor e bună, sunt conștienți, prezenți, fără niciun fel de problemă. (...) Au inhalat fum", a declarat Bică pentru AGERPRES.

La Spitalul de Urgență Floreasca sunt internate cinci persoane, două dintre acestea prezentând intoxicație cu fum, a precizat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al unității medicale, medicul Bogdan Oprița.

O altă persoană se află la Spitalul Universitar, iar șapte la Spitalul Sfântul Patelimon.

"Toți sunt conștienți. Un pacient va fi internat pe secția de terapie intensivă. A inhalat fum și e cu funingine pe căile aeriene. Un alt pacient va fi internat pe secția ortopedie, deoarece s-a rostogolit pe scări și și-a luxat umărul. Ceilalți — pe secția medicală pentru că sunt expuși la monoxid de carbon", a afirmat purtătorul de cuvânt al spitalului Sfântul Pantelimon, Fiorela Mitoiu, referindu-se la cei șapte internați acolo.

La Spitalul Sfântul Ioan, se află două persoane

"Au fost aduși doi pacienți în stare bună. Vor pleca acasă. Nu prezintă arsuri, nu prezintă intoxcație cu monoxid de carbon", a declarat pentru medicul Bogdan Geavlete.

O persoană a murit și alte 19 au fost intoxicate cu fum, într-un incendiu care izbucnit, sâmbătă dimineață, la un cămin de bătrâni din Capitală.

Potrivit ISU București, din imobil, situat pe strada Păcală, au fost evacuate peste 30 de persoane. Victimele transportate la spital sunt conștiente, fără arsuri. Ele au fost duse la spitalele Floreasca, Sf. Ioan, Bagdasar, Universitar, județean — Ilfov, Pantelimon. Un mort și 19 persoane intoxicate cu fum, într-un incendiu la un cămin de bătrâni

Sursă: Agerpres

Incendiu la un azil de bătrâni din Capitală: o persoană a decedat, alte 19 au fost transportate la spital! Clădirea nu a... Horoscopul Zilei! Astrele continuă să ne surprindă! Balanţele sunt nemulţumite din cauza unor dificultăţi financiare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x