Antena Căutare

Samsung Galaxy S10 Plus, lansat pe 20 februarie. Preț și specificații

Samsung Galaxy S10 Plus. Preț,Specificații și Lansare. Află din articolul a1.ro, toate informațiile utile referitoare la Samsung Galaxy S10 plus, prețul la care va fi disponibil, specificațiile și când apare cel mai puternic telefon de la Samsung

Samsung Galaxy S10 Plus, lansat pe 20 februarie. Preț și specificații
Samsung Galaxy S10 Plus | cnet.com

Samsung Galaxy S10 Plus, lansat pe 20 februarie. Preț și specificații. Află din articolul a1.ro, toate informațiile utile referitoare la Samsung Galaxy S10 plus, prețul la care va fi disponibil, specificațiile și când apare cel mai puternic telefon de la Samsung

Noul Samsung Galaxy S10 Plus va fi prezentat oficial mâine, 20 februarie. Trei noi smartphone-uri Samsung urmează să fie lansate. La începutul lunii februarie am aflat că vor fi care vor fi cele trei versiuni de Samsung Galaxy S10: Galaxy S10 E, un fel de model Lite pentru serie, Galaxy S10 standard și Galaxy S10 Plus. Dintre toate, evident, Samsung Galaxy S10 Plus ar avea cel mai mare preț.

Când se lansează noul SamsungGalaxy S10 Plus în magazine

Cele mai multe informații neoficiale indică data de 8 martie. Atunci, Samsung Galaxy S 10 ar trebui să fie în magazine și precomenzile să fie onorate. În India, Galaxy S10 E va fi disponibil pe 6 martie, conform unei surse care până acum a nimerit majoritatea informațiilor.

Specificații Samsung Galaxy S10 Plus

Samsung Galaxy S10 e un model aniversar. E al zecelea din seria Galaxy S care ne-a obișnuit cu ecrane foarte bune și cu diverse noutăți semnficative de la an la an. Ca specificații, va avea ce-i mai bun.

Acestea vor fi primele telefoane care vor suporta noul standard Wi-Fi: Wi-Fi 6 sau 802.11ax. Informațiile au venit via FCC (Comisia Federală de Comunicații din Statele Unite ale Americii – n.r.). Astfel, modelele Samsung Galaxy S10 vor fi primele ce vor putea utiliza noul standard Wi-Fi.

Wi-Fi 6 va folosi opt benzi de frecvență de 5 Ghz și patru de 2,4 Ghz. Apoi, e mai ușor de ținut minte. Noua nomenclatură e și mai logică. Până acum te întrebai dacă 802.11g este mai slab sau mai puternic decât 802.11n. Acum e mai logic să crezi că Wi-Fi 6 va fi mai performant decât Wi-Fi 5. Odată cu această schimbare și denumirile pentru 802.11ac și 802.11n care vor deveni Wi-Fi 5 și Wi-Fi 4.

Noul Samsung Galaxy S10 Plus va avea ecran de 6,4 inci S-AMOLED, 6 GB de memorie RAM + 128 GB spațiu de stocare sau 8 GB RAM + 512 GB spațiu de stocare sau 12 GB RAM + 1 TB stocare, cameră triplă pe spate, cameră duală de selfie și baterie de 4.100 mAh.

Prețul noului Samsung Galaxy S10 Plus

Un Samsung Galaxy S10+, în versiunea Ceramic Black, cu 12 GB RAM şi 1 TB spaţiu de stocare intern, va ajunge în magazinele din China la preţul de 10.000 yuan. Noile imagini dezvăluite cu noua tehnologie ne arată că Samsung Galaxy S10 Plus va fi ediția de top a telefonului, care va fi disponibilă exclusiv în variantele „Ceramic”, cealaltă fiind varianta cu carcasă de culoare albă.

Suma de 10.000 yuan este echivalentă cu 1.475 de dolari americani, sau cu 1.300 euro, însă preţurile din China sunt de obicei mai mici decât în alte ţări. Astfel, ne putem aştepta la sume semnificativ mai mari pentru pieţele vestice.

Imaginile publicate în legătură cu lansarea noului telefon indică și prețul versiunii inferioare a variantei Galaxy S10+ cu 8 GB RAM şi 512 GB stocare: 9.000 yuan. Prețul acesta este echivalent cu 1.328 dolari americani sau 1.175 euro.

Ceea ce trebuie reținut este faptul că producătorul nu a confirmat încă aceste prețuri. Sunt șanse ca prețurile ce apar pe site-ul de origine să nu fie în definitiv prețurile adevărate.

Sursă foto: cnet.com

Cutremur în România, marți după-amiază... Românii, executați silit dacă nu plătesc un anumit tip de amendă! Ce trebuie să afli...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x