Sandu Geamanu, trimis in judecata pentru omor

Ilie Alexandru, cunoscut in lumea interlopa drept "Sandu Geamanu", a fost trimis in judecata pentru omor calificat si omor deosebit de grav. In noiembrie 2008, Sandu Geamanu si alti doi membri ai gruparii sale au torturat un batran in locuinta acestuia, furand bunuri de jumatate de milion de lei.In noiembrie 2008, impreuna cu alti doi membri ai gruparii sale, Sandu Geamanu a intrat in locuinta unei persoane in varsta de 74 de ani, din Bucuresti. Sandu Geamanu primise un pont conform caruia victima ar fi tinut in casa "sume importante de bani si alte bunuri de valoare".

Cei trei au "elaborat un plan", "si-au procurat mijloacele necesare comiterii faptei", respectiv "obiecte de vestimentatie care sa le mascheze infatisarea, dar si o masina, si au mers la casa victimei, identificata de procurori drept Z. N..

"Pentru a o determina pe victima sa spuna unde se afla sumele de bani, au exercitat mai mult timp asupra acesteia acte de violenta. Apoi inculpatii au sustras suma de 250.000 de lei, un autoturism marca Audi Q7 si mai multe bunuri, valoarea totala a prejudiciului fiind de aproximativ 490.000 de lei", mai sustin procurorii.

In urma loviturilor primite, victima atacului a murit in spital aproape sase luni mai tarziu.

Sursa: Jurnalul National

Ultimele știri