Căutare Live

Șantierul naval unde a fost construit Titanicul, în prag de faliment

Șantierul naval din Belfast „Harland and Wolff” , locul unde a fost construit Titanicul , ar putea intra în faliment. Simbolul industrial al Irlandei de Nord, șantierul a intrat în declin în ultimele decenii.

Șantierul naval din Belfast „Harland and Wolff” , locul unde a fost construit Titanicul , ar putea intra în faliment. Simbolul industrial al Irlandei de Nord, șantierul a intrat în declin în ultimele decenii.

"Pare din ce în ce mai puţin probabil să fie găsită o soluţie pe termen scurt, iar compania şi-ar putea declara falimentul", a declarat Gavin Robinson, un deputat nord-irlandez

Șantierul Naval din Belfast, și-ar putea încheia activitatea, luni, 5 august, ora locală 17:15( 16:15 GMT), iar compania petrolieră care deține Harland and Wolff, încearcă să găsească un cumpărător.

Șantierul naval unde a fost construit Titanicul, în prag de faliment

A fost înființat în anul 1861, urmând să fie locul unde a fost construit pachebotul Titanic, vasul care s-a scufundat în prima sa călătorie între Anglia și New York. Urmând să își piardă viața peste 1.500 dintre cei 2.200 de pasageri aflați la bord.

Au mai fost construite alte 150 de nave în timpul celui de-al Doilea Război Mondial.

1 iunie, prima zi de vară în calendar. Tradiții și obiceiuri în luna iunie. Ce trebuie să faci de „cireșar”... Nea Mărin spune „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, din 6 decembrie 2021, în fiecare luni, marţi şi miercuri, la An...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri