Antena Căutare

Șantierul naval unde a fost construit Titanicul, în prag de faliment

Șantierul naval din Belfast „Harland and Wolff” , locul unde a fost construit Titanicul , ar putea intra în faliment. Simbolul industrial al Irlandei de Nord, șantierul a intrat în declin în ultimele decenii.

Șantierul naval din Belfast „Harland and Wolff” , locul unde a fost construit Titanicul , ar putea intra în faliment. Simbolul industrial al Irlandei de Nord, șantierul a intrat în declin în ultimele decenii.

"Pare din ce în ce mai puţin probabil să fie găsită o soluţie pe termen scurt, iar compania şi-ar putea declara falimentul", a declarat Gavin Robinson, un deputat nord-irlandez

Șantierul Naval din Belfast, și-ar putea încheia activitatea, luni, 5 august, ora locală 17:15( 16:15 GMT), iar compania petrolieră care deține Harland and Wolff, încearcă să găsească un cumpărător.

Șantierul naval unde a fost construit Titanicul, în prag de faliment

A fost înființat în anul 1861, urmând să fie locul unde a fost construit pachebotul Titanic, vasul care s-a scufundat în prima sa călătorie între Anglia și New York. Urmând să își piardă viața peste 1.500 dintre cei 2.200 de pasageri aflați la bord.

Au mai fost construite alte 150 de nave în timpul celui de-al Doilea Război Mondial.

Cluj: Tânăr arestat preventiv după ce ar fi luat cu forţa din casă o adolescentă... Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu în cazul de la Galaţi. Cei doi polițiști sunt bănuiți de neglijență...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x