Antena Căutare

A fost cutremur! E al șaptelea produs în ultimele ore!

Activitate seismică neobișnuită în noaptea de marți spre miercuri, în Marea Neagră, unde în interval de doar câteva ore s-au produs nu mai puțin de șase cutremure. 

Activitate seismică neobișnuită în noaptea de marți spre miercuri, în Marea Neagră, unde în interval de doar câteva ore s-au produs nu mai puțin de șapte cutremure.

Conform informațiilor publicate de Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INFP), seismele s-au produs la adâncimea de cinci kilometri, în apropierea litoralului Bulgariei.

Primul din seria de cutremure s-a întregistrat miercuri dimineaţă, la ora 5.42, urmat de alte seisme la orele 5.51, 5.57, 5.59, 6.17 şi 6.41, 7:46 și au avut magntidunea, conform INFP, între 2,9 şi 3,7.

Cel mai puternic cutremur din acest an a avut loc în 28 octombrie, având o magnitudine de 5,8 pe scara Richter, în zona seismică Vrancea, judeţul Buzău, fiind resimţit şi în Bucureşti.

Matthew Mode, falsul doctor, primele declarații după izbucnirea scandalului:”Din momentul în care statul român mi-a echi... "Mami ți-a făcut tort, hai și suflă în lumânări, suflet drag!" Marian a murit răpus de cancer cu o zi înainte ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x