Antena Căutare

A fost cutremur! E al șaptelea produs în ultimele ore!

Activitate seismică neobișnuită în noaptea de marți spre miercuri, în Marea Neagră, unde în interval de doar câteva ore s-au produs nu mai puțin de șase cutremure. 

Activitate seismică neobișnuită în noaptea de marți spre miercuri, în Marea Neagră, unde în interval de doar câteva ore s-au produs nu mai puțin de șapte cutremure.

Conform informațiilor publicate de Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INFP), seismele s-au produs la adâncimea de cinci kilometri, în apropierea litoralului Bulgariei.

Primul din seria de cutremure s-a întregistrat miercuri dimineaţă, la ora 5.42, urmat de alte seisme la orele 5.51, 5.57, 5.59, 6.17 şi 6.41, 7:46 și au avut magntidunea, conform INFP, între 2,9 şi 3,7.

Cel mai puternic cutremur din acest an a avut loc în 28 octombrie, având o magnitudine de 5,8 pe scara Richter, în zona seismică Vrancea, judeţul Buzău, fiind resimţit şi în Bucureşti.

Matthew Mode, falsul doctor, primele declarații după izbucnirea scandalului:”Din momentul în care statul român mi-a echi... "Mami ți-a făcut tort, hai și suflă în lumânări, suflet drag!" Marian a murit răpus de cancer cu o zi înainte ...
Legume bogate în fibre pe care e indicat să le consumi, potrivit specialiștilor
Consumul de legume aduce o mulțime de beneficii pentru sănătate. De asemenea, poate fi o...
Horoscopul zilei de 7 iunie 2023. Berbecii sunt sfătuiți să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 7 iunie 2023 spune că Berbecii sunt sfătuiți să se concentreze pe...
Parteneri
Coșulețe de cartofi Duchesse cu ciuperci și legume
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x