Antena Căutare

Ipoteză șocantă lansată de un vecin în cazul incendiului izbucnit în Capitală! De la ce ar fi pornit focul care a mistuit șapte case

Şapte locuinţe din Capitală s-au făcut scrum, iar o ipoteză şocantă este lansată de proprietarii unora dintre casele ruinate. Povestesc că au văzut cu ochii lor cum un copil nesupravegheat a făcut un foc în curtea de unde au pornit flăcările.

Şapte locuinţe din Capitală s-au făcut scrum, iar o ipoteză şocantă este lansată de proprietarii unora dintre casele ruinate. Povestesc că au văzut cu ochii lor cum un copil nesupravegheat a făcut un foc în curtea de unde au pornit flăcările. A fost cea mai dificilă misiune pentru salvatori, din acest an. Deocamdată, pompierii iau în calcul varianta unui scurtcircuit, drept cauză a incendiului. Casele erau lipite una de alta, iar norii de fum au putut fi văzuţi de la un kilometru distanţă.

Pompierii au avut nevoie de 17 maşini şi de ajutorul companiei care alimentează cu apă Capitala pentru a mări presiunea în reţeaua de hidranţi, iar un vecin a povestit că totul a început după ce un copil mic a făcut un foc.

Băiatul a făcut un foc mic. Era nesupravegheat. Ea a adormit și dacă nu strigau la poartă, ardea în casă.”, a povestit un vecin.

Potrivit pompierilor, focul a izbucnit de la un scurtcircuit produs într-o magazie în care proprietarul improvizase o afumătoare. Este verificată şi varianta susţinută de vecini. Proprietarii caselor arse au dat declaraţii la poliţie.

Doi cunoscuţi DJ din Olanda au fost reţinuţi pentru că aveau asupra lor droguri de mare risc! Au fost opriţi de poliţişt... Vești proaste de la meterologi la începutul verii! Urmează o vară extrem de fierbinte, cu secetă și temperaturi record!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x