Antena Căutare

Șapte morți, în urma furtunii Elsa. Autoritățile din Spania și Portugalia au închis mai multe drumuri și autostrăzi

Șapte persoane și-au pierdut viețile în urma furtunii Elsa, care a lovit în ultimele zile Spania și Portugalia. De asemenea, în urma acesteia, mai multe clădiri și linii de înaltă tensiune au fost avariate. 

Șapte morți, în urma furtunii Elsa. Autoritățile din Spania și Portugalia au închis mai multe drumuri și autostrăzi
Șapte morți, în urma furtunii Elsa

Conform Euronews, furtuna a lovit Peninsula Iberică miercuri și a crescut în intensitate pe parcursul următoarelor zile. Un bărbat a murit în localitatea portugheză Montijo, în apropiere de Lisabona, după ce un copac a căzut peste mașina în care se afla, iar un al doilea bărbat a murit în nordul Portugaliei, după ce casa sa s-a prăbușit, relatează și Reuters, citată de Mediafax.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În Spania, o persoană a murit în Asturias din cauza unei alunecări de teren, iar o alta murit după prăbușirea unui zid. De asemenea, o a treia persoană a murit înecată în comunitatea Castilia și León, au informat surse din cadrul administrației locale.

Autoritățile din cele două țări au decis să închidă mai multe drumuri și autostrăzi și au anunțat că furtuna va continua în zilele următoare.

Planurile de distracție ale turiștilor, distruse de vântul puternic. Pârtiile au fost închise din cauza rafalelor, iar m... Accident grav în București. Trei persoane, între care un copil, rănite după ce două mașini și un autobuz s-au ciocnit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x