Antena Căutare

Sapte olimpici au picat BAC-ul in sesiunea speciala de la Valcea

Sapte elevi, dintre cei 600 de olimpici care au sustinut examenul de Bacalaureat in sesiunea organizata la Ramnicu Valcea, nu au reusit sa promoveze, potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului Scolar Judetean Valcea, Maria Floroiu.

"Peste 500 din acesti elevi sunt olimpici la concursuri sportive, restul au fost elevi medaliati la discipline teoretice. Dupa solutionarea contestatiilor, sapte elevi nu au promovat Bacalaureatul neobtinand note de trecere la economie, logica, sociologie, fizica si chimie. Rezultatele finale arata ca 95 de candidati au obtinut note intre 6 si 6,99, 218 candidati au avut note intre 7,00 si 7,99, un numar de 191 de candidati au obtinut intre 8,00 si 8,99, iar 83 de candidati au obtinut note intre 9,00 si 10,00"


Ramnicu Valcea a gazduit, recent, sesiunea speciala a examenului de Bacalaureat pentru elevii olimpici internationali (sport si discipline teoretice).

sursa:Jurnalul

foto:Intact Images

Patriarhia vrea ca ziua de 30 noiembrie sa fie declarata nelucratoare... IMAGINI SOCANTE! Barbat batut si lasat intr-o balta de sange, in fata Guvernului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x