Antena Căutare

Şapte poliţişti din Chitila, cercetaţi disciplinar după ce un bărbat şi-a înjunghiat soţia, deşi aceasta avea un ordin de protecţie/ Agresorul încălcase de mai multe ori ordinul, iar victima ar fi cerut ajutorul poliţiştilor

Şapte poliţişti din Chitila sunt cercetaţi disciplinar, iar trei dintre ei sunt cercetaţi penal, după ce un bărbat şi-a înjunghiat soţia, deşi aceasta avea un ordin de protecţie. Agresorul încălcase de mai multe ori ordinul, iar victima ar fi cerut ajutorul poliţiştilor.

”Structura Control Intern a declanşat procedura cercetării prealabile faţă de şapte poliţişti din oraşul Chitila. Totodată, trei poliţişti dintre aceştia fac obiectul cercetărilor într-un dosar penal, constituit ca urmare a acestor verificări”, a transmis, marţi, IPJ Ilfov.

Verificările au fost făcute după ce, vineri, un bărbat din Chitila şi-a înjunghiat mortal soţia.

Poliţiştii au constatat că acesta avea emis din data de 18.12.2019 de către Judecătoria Buftea un ordin de protecţie, pe care, însă, îl încălcase în mai multe rânduri, iar femeia ar fi cerut ajutorul poliţiştilor.


Sursa : news.ro

Ministrul Sănătății: procedura de anestezie a fost ilegală în cazul copilului intrat în comă... Preotul din Ditrău, Harghita, a depus o petiție semnată de 1.800 de localnici. Oamenii cer patronilor brutăriei să nu an...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x