Antena Căutare

Sărbătoare mare pentru creștini! Joi este pomenit Sfântul Trifon! Ce rugăciune trebuie să rostești ca să scapi de blesteme și de spiritele rele din jurul tău!

În data de 1 februarie, creștinii îl pomenesc pe Sfântul Trifon, unul dintre cei mai mari mucenici din istorie creștin-ortodoxă.

Sărbătoare mare pentru creștini! Joi este pomenit Sfântul Trifon! Ce rugăciune trebuie să rostești ca să scapi de blesteme și de spiritele rele din jurul tău! Galerie
Ce rugăciune trebuie să rostești

În data de 1 februarie, creștinii îl pomenesc pe Sfântul Trifon, unul dintre cei mai mari mucenici din istorie creștin-ortodoxă.

Puțini sunt cei care știu că acest sfânt și-a făcut remarcat harul încă din timpul tinereții, atunci când oamenii îl căutau pentru puterea sa de a alunga spiritele rele din casele și din sufletele oamenilor. Pe 1 februarie, agricultorii stropesc grădinile și culturile cu apă sfințită, pentru a avea rod bogat și pentru a ține dăunătorii și bolile la distanță. Este și un bun prilej de rugăciune și curățire sufletească.

Cei care doresc să scape de spiritele rele, blestemele și de gândurile negre trebuie să rostească astăzi rugăciunea sfântului Trifon:

Sărbătoare mare pentru creștini! Joi este pomenit Sfântul Trifon! Ce rugăciune trebuie să rostești ca să scapi de blesteme și de spiritele rele din jurul tău!

„O, întrutotlăudate, Sfinte Mucenice Trifon, primeşte de la noi aceste cântări pe care cu umilinţă le aducem înaintea ta şi ne izbăveşte din toate nevoile şi scârbele ca un bun şi iubitor de oameni şi neînfruntat ocrotitor al creştinilor.

Căci deşi suntem nevrednici a ne face părtaşi milostivirii tale, pentru păcatele noastre cele multe şi grele, săvârşite în viaţa noastră şi în tot ceasul, însă cunoscând marea bunătate pe care ai arătat-o asupra celor ce te cinstesc pe tine şi se pocăiesc cu credinţă întru numele Domnului, năzuim cu lacrimi de umilinţă şi preaplecată mărturisire a păcatelor la mijlocirile tale înaintea Sfintei Treimi.

Fii dar nouă, pururi rugător la Preaputernicul Dumnezeu, pentru iertarea păcatelor noastre, pentru mântuirea noastră de toate bolile şi primejdiile, de cutremurul pământului şi moarte năpraznică, pentru întărirea noastră în credinţa cea adevărată, apărându-ne de toate răutăţile după făgăduinţa ta, căci toţi te cinstim şi prăznuim numele tău, acum şi pururea şi în veci. Amin”

VREMEA, 1 FEBRUARIE. Senin la Craiova, de vineri sunt așteptate ploi!... Cel mai mare secret despre Valentine`s Day a fost dezvăluit! Nu se sărbătorește în FEBRUARIE! Iată data exactă!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x