Antena Căutare

Sarbatori fara prime pentru salariatii firmelor mici si ai societatilor din domenii lovite de criza

Putini salariati vor veni acasa cu o prima de Sarbatori. Bugetarii vor avea parte de cresterea promisa de Guvern de aproape opt procente, in ianuarie 2013. Dar in cazul firmelor mici si al societatilor din domenii lovite de criza, precum imobiliarele, bonusurile se amana pentru alt an. Exista insa si angajati cu prime consistente

Madalina are 30 de ani si lucreaza la o importanta companie internationala din Capitala. Ea se numara printre putinii angajati din mediul privat care vor primi stimulente la sfarsitul anului.

Companiile internationale sunt cam singurele care ofera bonusuri salariatilor. Dar tipul de recompensa variaza in functie de domeniul de activitate si de companie.

Valoarea bonurilor-cadou este in medie de 50 de euro. Tichetele sunt acordate in principal in domeniul comertului cu amanuntul. Primele ajung si la cateva salarii lunare pentru angajatii din vanzari care si-au indeplinit planul de afaceri.

Stimulente vor ajunge si la salariatii companiilor internationale din industrie si sectorul componentelor auto.

Indiferent de domeniu insa, pachetele medicale reprezinta cea mai importanta solicitare a angajatilor in ultimii ani. Acestea cuprind de la un set minim de analize gratuite la asigurari care acopera pretul unei operatii chirurgicale intr-o unitate privata. Costul stimulentelor medicale standard porneste de la un euro si ajunge la 25 de euro pe luna. Pentru angajatii care ocupa functii-cheie, pachetul medical este insa mult mai generos.

Campania Antenei 3 "Pe tricolor e scris unire" a starnit reactii in randul romanilor... Iurie Darie, o viata dedicata actoriei ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x