Căutare Live

Sarea grăbeşte vindecarea în cazul durerilor în gât. Îți trebuie doar 2 lingurițe cu sare și un pahar cu apă caldă!

Consumată cu moderație, sarea poate avea puteri terapeutice extraordinare în caz de răceală și dureri de gât.

Sarea grăbeşte vindecarea în cazul durerilor în gât

Pexels

Atât sarea grunjoasă, cât și cea marină, conțin minerale benefice organismului și oligoelemente indispensabile regenerării corpului, scrie clicksanatate.ro.

Mai mult, sarea reduce simptomele neplăcute ale răcelii, ameliorează dermatozele şi acţionează eficient în caz de hipotensiune, adică echilibrează tensiunea.

Sarea grăbeşte vindecarea în caz de răceală şi dureri în gât

Inflamaţiile la nivelul gâtului apărute din cauza răcelilor trec mai uşor dacă faci gargară cu apă salină, de 2-3 ori pe zi. Soluţia se prepară din 2 linguriţe cu sare, într-un pahar cu apă caldă.

Dacă durerea persistă mai mult de 2 zile, e indicat să suni medicul. Ar putea fi vorba despre o infecţie, iar apa salină nu poate înlocui tratamentele specifice.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Nea Muri are 93 de ani și a văzut multe la viața lui. Pentru veteranul de război, coronavirusul e încă o luptă...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri