Antena Căutare

Sarlatanul care s-a dat drept fiul lui Sergiu Nicolaescu risca trei ani de inchisoare

Sarlatanul care s-a dat drept fiul lui Sergiu Nicolaescu si a starnit un scandal urias risca sa isi petreaca urmatorii trei ani in spatele gratiilor. Fostul jurnalist sportiv, ale carui date au fost folosite, dar si familia regretatului actor, pot face lumina.

“Eu, de la inceput mi-am dat seama ca este o porcarie, ca nu este adevarat. Un om care intr-adevar este, ma cauta pe mine, nu?”, a declarat Iolanda Nicolaescu, sora regizorului.

Judecatoria sectorului 1, in schimb, a luat in serios cele doua cereri. Desi au fost trimise pe e-mail, au primit numere de ordin si termen de rezolvare. “Ceea ce poti sa verifici atunci cand partea se prezinta personal cu cererea la registratura nu este o procedura pe care sa o poti aplica pentru o solicitare care este venita prin mail”, a precizat Laura Andrei, presedintele Tribunalului Bucuresti.

S-a descoperit ca datele asa-zisului fiu apartin, de fapt, unui fost jurnalist sportiv pe nume Vasile Rotaru. Acesta neaga faptul ca ar fi depus solicitarea.

Daca se va dovedi ca a fost vorba de falsuri, fostul jurnalist dar si familia fostului regizor Sergiu Nicolaescu, ar putea face plangeri penale pentru ca autorul sa fie identificat.

“Isi bat joc de un om care a fost de o bunatate si de o sinceritate nemaipomenita. Nu stiu, nu inteleg de ce oamenii pot sa fie atat de rai”, a mai spus sora regizorului.

Pentru gluma sa proasta, autorul, oricine ar fi el, risca sa petreaca de la trei luni la trei ani in inchisoare.

Tragedie intr-o tabara din Busteni: O eleva cazuta de la etajul trei al unei vile, in stare grava... 130 de turisti au ramas blocati in autocare din cauza viscolului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x