Live acum
Prime Time 20:00Film: Homefront: Orasul fara legi

Şase locuinţe din Arad, afectate de un incendiu după explozia unei butelii. Un bărbat a ajuns la spital cu arsuri pe mâini şi pe faţă - FOTO

Un incendiu a avut loc în noaptea de joi spre vineri în Cartierul Verde din Arad, după explozia unei butelii de gaz. În urma incendiului, şase locuinţe au fost afectate, iar un bărbat de 50 de ani a suferit arsuri la nivelul feţei şi mâinilor şi a fost transportat la spital.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, incendiul a fost sesizat la 112, în jurul orei 00.40. ”La incendiu s-au deplasat de la Detaşamentul Arad 1 SMURD TIM, 1 Smurd PA - Vadimirescu, 3 ASAS, 1 descarcerare mică, 1 AScM S42, 1 autospecială de căutare salvare, 1 APIC cu 2 ofiţeri şi 20 de subofiţeri, iar de la Detaşamentul Ineu s-a deplasat 1 ASAS cu 4 subofiţeri, pompierii militari fiind sprijiniţi de către SVSU Livada cu 1 ASAS şi 20 voluntari. La sosirea echipajelor incendiul se manifesta generalizat la una dintre locuinte. Având în vedere faptul că locuinţele au acoperiş comun, incendiul s-a extins şi la acoperişul locuinţelor vecine”, au transmis reprezentanţii ISU Arad. În urma exploziei, un bărbat de 50 de ani a suferit arsuri la nivelul fetei şi al mâinilor, acesta fiind transportat de SMURD la UPU Arad. Incendiul a fost lichidat la ora 05:20 şi au ars 4 apartamente, au fost afectate alte 2 apartamente. Au ars în total aproximativ 350-400 mp de acoperiş.

Sursa : news.ro

Recomandari