Antena Căutare

Sase persoane au fost ranite, in urma unui accident pe Autostrada Soarelui

Sase persoane, printre care si trei copii, au fost ranite intr-un accident rutier care a avut loc pe varianta de ocolire a municipiului Constanta (autostrada A4), intre Constanta si Ovidiu, din cauza unui sofer care a facut o manevra neregulamentara de intoarcere.

Accidentul a avut loc in jurul orei 19:15, la kilometrul noua al autostrazii A4, intre intersectia cu A2 si DN 2A, cand conducatorul unui autoturism care se deplasa dinspre Constanta spre Ovidiu a efectuat o manevra neregulamentara de intoarcere printre balizele ce despart sensurile de mers si a fost lovit de un alt autoturism, care circula regulamentar. In urma impactului sase persoane, trei adulti si trei copii, au fost ranite.

La locul accidentului au ajuns sase ambulante si un echipaj de descarcerare al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Dobrogea" al judetului Constanta. Cei sase raniti au fost transportati la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta pentru investigatii medicale, trei dintre acestia, intre care si un copil, toti ocupanti ai autoturismului care circula neregulamentar, suferind rani mai grave, conform Mediafax.Traficul rutier in zona a fost blocat timp de aproximativ jumatate de ora, fiind deviat prin Constanta.

Soferul care a provocat accidentul rutier este plutonier in cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Constanta si se afla in afara orelor de program.

Cercetarile sunt continuate de Politia Autostrazilor.

Foto: Intact Images

Aterizare de URGENTA la Timisoara. Unei gravide i s-a facut rau... INCENDIU in Vitan! O femeie a murit, dupa ce apartamentul in care locuia a luat foc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x