Antena Căutare

Şase persoane, între care trei copii, au fost rănite într-un accident în judeţul Gorj

Şase persoane, între care trei copii, au fost rănite, vineri, în urma unui accident produs în comuna Plopşoru, din judeţul Gorj. Maşina în care se aflau s-a izbit de un cap de pod.

Şase persoane, între care trei copii, au fost rănite, vineri, în urma unui accident produs în comuna Plopşoru, din judeţul Gorj. Maşina în care se aflau s-a izbit de un cap de pod.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Gorj, accidentul s-a petrecut, vineri, în satul Văleni, din comuna Plopşoru, după ce o femeie ar fi pierdut controlul maşinii în care se aflau şase persoane.

„Din primele date se pare că persoana care conducea autoturismul a pierdut controlul asupra autovehicului şi a intrat în coliziune cu un cap de pod. În urma impactului ar fi rezultat şase victime”, a declarat, Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Reprezentanţii ISU Gorj au precizat că, la faţa locului, au fost trimise mai multe autospeciale ale instituţiei şi ale Serviciului de Ambulanţă al Judeţului Gorj.

„Sunt şase victime: trei adulţi şi trei copii, dintre care două persoane adulte sunt încarcerate", a precizat, Maria Băran, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj.

Poliţiştii continuă la faţa locului cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Sursă: Mediafax

Un deţinut încarcerat pentru furt calificat evadat de la un punct de lucru din Timişoara. Poliția îl caută si a stablit... CFR SA a anunțat că, din 15 iulie, începe lucrările de reparaţii şi consolidare la Podul Constanţa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x