Antena Căutare

Şase spectatori au fost răniţi la un raliu în Craiova, după ce o maşină a derapat în afara traseului

Şase persoane, printre care şi doi copii, au fost rănite sâmbătă, în Craiova, după ce un participant un raliu ar fi derapat în afara traseului. Persoanele nu au fost rănite grav, dar au fost duse la spital pentru investigaţii medicale.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dolj, echipele de intervenţie au fost solicitate să se deplase pe strada Alexandru Ioan Cuza din Craiova, unde a avut loc un accident rutier în urma căruia şase persoane au fost rănite. La faţa locului s-au deplasat echipaje SMURD şi ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean. În urma evenimentului, patru adulţi şi doi copii au fost răniţi, victimele fiind conştiente, cooperante, după ce au suferit escoriaţii, acestea fiind duse la spital pentru investigaţii medicale. Conform reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, primele informaţii indică faptul că accidentul a avut loc la un raliu care are loc în Craiova, după ce un participant la evenimentul automobilistic ar fi deparat în afara traseului. Cele şase persoane erau spectatori la raliul respectiv.

Sursa : news.ro

Un mort şi doi răniţi în urma unui accident în judeţul Hunedoara - FOTO... România, lovită de un val de aer polar! Când vine frigul și care vor fi regiunile afectate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x