Antena Căutare

S-au anulat simulările examenelor de Evaluare Națională și Bacalaureat! Ce trebuie să facă elevii

Anunț important pentru elevii din România! Ministrul Educației, Monica Anisie, a anunțat o primă măsură în contextul epidemiei de coronavirus. Simulările examenelor naționale au fost anulate.

S-au anulat simulările examenelor de Evaluare Națională și Bacalaureat! Ce trebuie să facă elevii Galerie
Anunț important pentru elevii din România

Ministrul Educaţiei, Monica Anisie, a declarat luni că simulările examenelor naţionale au fost anulate, fiind înlocuite cu testele de antrenament pentru elevii claselor a VIII-a şi a XII-a.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ea a spus că le-a recomandat cadrelor didactice ca în perioada vacanţei 3-21 aprilie să intre în concediu de odihnă.

S-au anulat simulările examenelor de Evaluare Națională și Bacalaureat! Ce trebuie să facă elevii

Anunț important pentru elevii din România

Simulările examenelor naționale au fost anulate

"Pentru că oricum este vacanţă. Ca urmare, în această perioadă îşi pot lua concediul de odihnă", a afirmat ministrul, conform celor de la Agerpres.

citește și: Coronavirusul, prezis într-o carte din 1981! Se știe și leacul pentru vindecare, dar toți ignoră! „E arma biologică perfectă pentru timpuri de război. O să reapară”

Numeroși elevi de gimnaziu sau de liceu se întreabă tot mai frecvent când vor reveni la cursuri, cum va fi recuperată materia, dar și când vor fi susținute examenele de Evaluare Națională sau Bacalaureat, în anul 2020. Situația de urgență din cauza epidemiei de coronavirus se poate prelungi, iar Ministerul Educației a anunțat că lucrează deja la scenarii posibile, menite să ajute elevii.

Rămâne de văzut dacă datele examenelor de Evaluare Națională, Bacalaureat și admitere la facultate vor rămâne aceleași sau vor fi schimbate.

Măşti chirurgicale de protecţie provenite din China, găsite în urma unor percheziţii în Vâlcea. Două persoane sunt cerce... Dolj: Anchetă a procurorilor, după ce mai mulţi funcţionari din cadrul DSP au scos din carantină patru persoane, fără a ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x