Antena Căutare

S-au tras focuri de armă în stațiunea Mamaia! Individul periculos este încă liber

Alertă în Mamaia! Un individ care a tras cu pistolul într-un club din staţiune este căutat de două zile de polițiști. Deşi bărbatul este de negăsit, oamenii legii au deschis un dosar de cercetare penală pe numele pistolarului.

Alertă în Mamaia! Un individ care a tras cu pistolul într-un club din staţiune este căutat de două zile de polițiști. Deşi bărbatul este de negăsit, oamenii legii au deschis un dosar de cercetare penală pe numele pistolarului.

Până la această oră, nu a fost identificată persoana care a tras cele două focuri de armă. Totul a început în urma izbucnirii unui conflict spontan, într-un local din stațiunea Mamaia.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, au început cercetările și au stabilit că o persoană, deocamdată necunoscută, a tras două focuri de armă în plan vertical. Din fericire, nu a fost înregistrată nicio victimă.

Acum, oamenii legii încearcă să stabilească exact ce anume s-a întâmplat. De altfel, în urma cercetărilor la fața locului, a fost găsit un tub cartuș, ceea ce confirmă focurile de armă din stațiunea Mamaia. Agenții de la Serviciul Arme și Substanțe Explozive fac verificări pentru identificarea persoanei care a tras cele două focuri de armă, dar și pentru a se stabili ce anume s-a întâmplat.

Sursa: Antena 3

Un microbuz cu 25 de persoane s-a ciocnit cu o cisternă în județul Prahova, pe DN 1B... Două spitale din Alba vor primi finanțare de 7 milioane de lei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x