Antena Căutare

Scandal cu impuscaturi, intr-un cartier din Ploiesti

Un scandal cu impuscaturi a avut loc in urma cu cateva ore intr-un cartier rau famat din Ploiesti. O cearta mai veche dintre doua familii a degenerat, iar membrii celor doua tabere s-au luat la bataie. In busculada care s-a creat, un barbat a scos un pistol cu gaze si a tras trei focuri de arma. Gloantele nu au atins pe nimeni, dar o femeie insarcinata a ajuns la spital dupa ce a fost lovita cu o bata.

Scandalul dintre cele doua familii tine de ani buni. Doi frati se cearta pe o casa. Astazi, unul dintre ei a venit din nou sa-si ceara drepturile, si nu era singur. Impreuna cu fiul sau si alti doi prieteni era decis sa rezolve situatia. El a scos o arma si a tras de trei ori. Gloantele n-au atins pe nimeni. In schimb, in incaierare cineva a lovit-o puternic pe femeia de 28 de ani, insarcinata in 5 luni.

Vecinii au sunat la politie. Mai multe echipaje dar si mascatii au venit sa-i calmeze pe batausi. Cei trei suspecti au fugit insa inainte ca politia sa ajunga.

Desi au auzit impuscaturile, vecinilor le este frica sa vorbeasca.

Pistolul cu gaze folosit este, mai mult ca sigur, detinut ilegal, spun politistii. Doi dintre suspecti au fost prinsi in urma cu jumatate de ora. Al treilea este in continuare cautat.

FOTO: Intact Images

Caras-Severin: O fetita de doar cinci ani, mutilata de cainele familiei... Persoanele seropozitive vor fi anuntate prin SMS sa isi ia tratamentul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x