Antena Căutare

UPDATE! Scandal cu impuscaturi la o discoteca din judetul Iasi

A fost scandal cu impuscaturi la o discoteca din judetul Iasi. Mai multi tineri sustin ca ar fi fost batuti si chiar impuscati de politisti, fara motiv. De cealalta parte, oamenii legii sustin ca au fost chemati sa puna capat scandalului provocat chiar de tineri. Si nu ei ar fi tras. Ci, arma unui bodyguard s-ar fi descarcat accidental

Unul dintre tinerii implicati in scandalul de noaptea trecuta in momentul in care a vazut camerele de luat vederi, s-a transformat din victima, in interogator. Iar odata cu el si ceilalti au prins curaj. De fapt, intreg scandalul ar fi pornit chiar de la ei. Grupul de tineri ar fi incercat sa intre intr-o discoteca. Cu totii erau bauti, iar agentul de paza a refuzat sa-i lase inantru. De aici, fiecare tabara are propria versiune a povestii. Ei sustin ca ar fi pornit spre o alta discoteca. Doar ca pe drum, ar fi fost opriti, brutal, de politisti. Nu doar ca i-ar fi batut, ci chiar ar fi tras dupa ei. Iar unul dintre gloante l-a nimerit pe prietenul lor.

De partea cealalta, administratorul clubului si politistii spun ca tinerii ar fi provocat un scandal monstru, dupa ce le-a fost refuzat accesul in discoteca. Ar fi fost pusi pe fuga de agentii de paza, care i-au urmarit, pe un camp din apropiere. Aici, arma unuia dintre bodyguarzi, un pistol cu bile de cauciuc, s-ar fi descarcat accidental.

“Toate persoanele implicate in conflict au fost conduse la sediul politiei, pentru cercetari. De asemenea, arma neletala a fost ridicata si ea pentru continuarea cercetarilor”, a declarat Adina Vijiac, purtator de cuvant al IPJ Iasi.

Tanarul impuscat se afla acum in afara oricarui pericol.

UPDATE! Operatiune emotionanta, in Capitala. Un pompier a salvat un caine prins intr-o casa mistuita de flacari... EXCLUSIV! Marfa ilegala, la pret negociabil. Strategia ce functioneaza de fiecare data...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x